18+ ВНИМАНИЕ, ТЕКСТЪТ Е СВЪРЗАН С БЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА – СИРЕЧ ПОРНОГРАФИЯ И СТИЛЪТ МУ Е СЪОБРАЗЕН С ТЕМАТИКАТА!!! ЧЕТЕТЕ НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ!!!

Премиерът и председателят на парламента да взимат заплата от 7 хил. лв. –  това предвижда проект на Закона за висшия държавен служител, подготвен от финансовото министерство, пише в. “Стандарт“.Ако депутатите го одобрят, той ще обхване също така министрите и заместниците им, зам.-шефовете на Парламента, президента, вицепрезидента, както и членовете на независимите комисии, коментира пред изданието вицепремиерът Симеон Дянков.

За да не бъде обвинен кабинетът “Борисов”, че си вдига заплатите, в закона ще бъде записано, че той влиза в сила от август 2013 г., когато трябва да е сформирано следващото правителство.

В момента заплатата на министър-председателя е под 3300 лв.

“Не е реално човекът, който отговаря административно за цялата държава, да има такава заплата. Това трябва да се промени, за да е явно и прозрачно”, казва Дянков, който получава чисто 2701 лв. (Текст и снимка – Днес БГ)

вЕрно е бе! вЕрно е! Не е истина направо! Не е истина че премиера и политиците взимат толкова малко пари! Ебаси! Горките копелета! Ще умрат от шибан глад! Толкова много отговорности! Толкова много свършена работа, а се трепят горките за шибани жълти стотинки!

Мамка им долна, нещастна! Как хубаво само си послаха! Ако спечелят изборите – печелят цял живот, ако загубят, печелят благодарността на следващото правителство, което и да е то, а както сочат статистиките, почти 100% сигурно е че ГЕРБ-ерите ще си натресат гнусните задници, заедно с още една две жалки пародии на политически сили, каквито са останалите партии в България!

Хей, вижте, наистина ми писна на кура! Писна ми да се самоцензурирам до сега, писна ми да съм метафоричен! Писна ми! Край! От тук насетне ще наричам нещата с истинските им имена, а на който не му харесва, по-добре да спре да ми чете статиите! Тази грозна ебавка с хората трябва да спре! Лайнари мръсни ! Не ги е срам! Срамота било пемиера да взима 3800 лева! Срамота ли!? Лицемерна измет! Срамота е хора с 50 години трудов стаж да взимат 300 лева пансия! Срамота е майчинските да са под 500 лв. на месец! Срамота е, че всяка година българите с хиляди напускат страната! Срамота е, че от 22 години тази шибана държава тъпче на едно и също място! Срамота е, че всичките ни политици са презрели тикви! Срамота е, че културата, историята и интелекта на този народ са заринати в купчина лайна, оформени като кючеци, силиконови цици и евтин PR! ЕТО ТОВА, дараги ми Дянков е СРАМОТА! Срамота е, очилат наглецо, че все още си министър на финансите! Срамота е, че един човек, който е толкова тесногръд, че не смее да остави собствените си избрани подчинени да работят, да е начело на държавата! Срамота е лидера на опозицията да е смешен, комплексиран плужек! Срамота е единствения политик в България да е нагъл и крадлив мафиот, който рекетира 15% от населението на страната за да гласуват за него! Много неща в България са срамота, господин вице-премиер, но заплатите на министрите не са едно от тях! Или може би са, защото предвид свършената работа, министрите би следвало да взимат около 270 лева заплата!

Е хайде, гласувайте, животни мръсни, сигурен съм че всички ще подкрепят! После гласувайте и заем от 1 милиард евро, който да плащаме до края на света! После гласувайте още един и още един! А този скот, който минава за народ по нашите ширини, нека слуша Пайнерките и да се чуди кой ли чука Николета Лозанова! Тези неща, в крайна сметка са доста по-важни от бъдещето на децата ви, будали такива!

 

4 thoughts on “Денят на престъпното безумие”
  1. Едно голямо БРАВО!
    Жалко, че тези, които ще го харесат, вече така или иначе са достигнали до същите изводи, а говедата, които ще го оплюят са именно говедата, които тръсят да прочетат за Николета,но те са и тези, които „гласуват“ за кебапче или 20 лева….
    Но все пак БРАВО! Има надежда, макар и малка, но я има!

  2. Много добре си се изразил Intidar когато прочетох за първи път тази новина и на мен ми напираха същите мисли и страсти изразени в тази публикация. На много хора споделям новината изпсуват един път и до там. Не знам опитвам се по-някакъв начин да накарам хората да се отвратят от жалкия си живот и да се вземат в ръце но уви
    Надеждата умира последна

  3. @Vasil, ми не само ти много хора опитваме да говорим за това на всеки когото срещнем. Но какво става – доста от младите хора, които остават в БГ разчитат да си намерят работа в разни фирми и ниституции, които се захранват от капитали придобити по начина описан в статията (и по разни други подобни начини). И след това да си живеят на автопилот без много да се замислят. Кога ще почнат да се замислят според мен – когато няма къде да живеят и никой не може да им помогне (мама, татко, кака, батко…), заплатата не им стига да си изхранват семействата, престанат да вярват, че има някакъв висш космически ред по който нещата сами така си вървят и никой нищо не може да променя. Така мисля, нз.

  4. Абе… каквото има да става, ще стане. От нас зависи какво ние ще направим…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40