Гледате ли все още телевизия? Четете ли вестници? Слушате ли радио?

Ние сме изключили медиите от живота си! Ние вече не им вярваме и не ги използваме!

Получаваме достоверна информация по друг начин.

Защо не гледаме, не четем и не слушаме медиите?

Много просто, защото ни писна да ни заливат с лъжи и измислени новини, да ни промиват мозъците и да ни карат да се страхуваме. Писна ни новините да се представят на лош граматически, смислов и правописен български език от слабо образовани, неморални журналисти с изключително ниска култура. Омръзна ни всяка новинарска емисия да започва с убийства, лекарски грешки, фатални катастрофи, грабежи извършвани от малцинствените групи, да показват малтретирани деца, корупция. Не ни се гледат вече реклами на олигарси и монополисти. Писна ни да отразяват ПР-акциите на полицията, а всички виновни да са на свобода. Писна ни да ни лъжат, че живота е труден и трябва да затягаме коланите пред поредната измислена, изкуствено наложена икономическа криза. Не искаме да ни облъчват повече с пошли сериали и безстойностна музика. Не искаме повече да ни вменяват, че сме тъпи, неграмотни, ограничени, бедни, крадливи, проститутки, алкохолици, мързеливи, некадърни и в дъното на всички статистики. Не искаме повече да ни обясняват, че простащината, пошлото, агресията, липсата на култура са единственият модерен начин на живот за 21 век. Омръзна ни да ни втълпяват, че човек за човека е вълк и от нас нищо не зависи, че сме слаби, да гледаме и слушаме лъжи от корумпираните медии, на които им плащат за да защитават интересите на мутри, олигарси и монополисти, да слушаме как едри бизнесмени не са плащали данъците си с години, как чужди фирми изнасят богатствата ни, как експлоатират роднините и приятелите ни и не им плащат заплатите, а медиите ги хвалят за това. Не искаме повече да слушаме как държавата е дала милиони, за да спаси бизнеса на мафиот, а няма пари за детски градини, да гледаме как принуждават майките да връщат парите, които са получили за майчинството си и медиите ги обявяват за организирани престъпници, да ни противопоставят едни на други, да ни употребяват за чужди интереси, да ни характеризират като престъпници, наркомани, тъпи и ограничени безволеви овце.

Приятели, излезте от екраните и страниците на вестниците, и ще разберете, че сте били лъгани през цялото време, били сте манипулирани, зомбирани, упоявани с красиви измислици, за да нямате собствено мнение, да нямате способността да се защитите, защото ви вменяват слабост и безсилие. Спрете телевизорите си, не четете вестници, защото медиите непрекъснато ви карат да се страхувате за всичко и от всичко в живота ви. Казали са ви, че сте неспособни да решавате, че нищо не зависи от вас, вие сте неспособни и страхливи, но ви успокояват, че има кой да се погрижи за живота ви.

Отворете очите си, събудете се, изключете си телевизорите, спрете радиото, не четете вестници! Излезте навън с приятели и ще видите другия живот и другите новини на истински обективните медии! Навън в реалността медиите отразяват българските деца, които печелят световни олимпиади по математика, физика, химия. Там в реалността ще получите информация и за други спортове, че българските състезатели са най-добрите, че спортистите ни печелят златни и сребърни медали на европейски и световни състезания. Ще видите обикновени хора, които правят открития, изобретяват нови велосипеди, деца програмират интерактивни учебни програми по физика, земеделци са възродили и отглеждат най-старата житна култура позната на света.

Ще разберете, че истината е друга и животът е по-красив, че има любов и хората си помагат и споделят едни с други. В реалния живот няма страх и всеки може да твори, да гради, да успява, да помага, да обича и да го обичат, да живее щастлив и свободен живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40