На 15 ноември, повече от 600 антифашисти на мотори се включиха в поредната мото-демонстрация в центъра на Атина. Този път липсваха провокации от страна на полицията, която, все пак, следеше положението от близо.

Антифашистките мото-патрули са отговор на зачестилите расистки и ксенофобски нападения от страна на членовете на неонацистката партия „Златна зора”.

След няколко часа започва 39-то паметно шествие от 17 ноември 1973 година, което ще се проведе, както в центъра на Атина, така и в градовете в цяла Гърция.

Само в Атина се очакват повече от 7000 полицаи, които ще охраняват демонстрацията.

2 thoughts on “Антифашистки мото-патрул в Атина в навечерието на 17 ноември”
  1. На живо от Атина, 17 ноември. Шествието, което ще отбележи годишнината от студентското въстание срещу хунтата през 1973, ще започне след малко. Срещу демонстрантите властите са изправили 7 хиляди полицаи, които ще охраняват центъра на Атина и посолствата на САЩ и Израел.

    http://www.aganaktismenoi.com/index.php/live-streaming-.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40