Репортаж от протеста на 5-ти ноември във Велико Търново

На 5 ноември се проведе международен протест за промяна на съществуващата прогнила система, която ограбва и потъпква правата на обикновените хора.


„Обединени за глобална промяна“ бяха организаторите на събитието във Велико Търново. Протестът започна в 12:00 часа, пред Театъра. Участие взеха около 30 души, главно активисти от групата. Всеки, който желаеше, можеше да говори на мегафона, като бяха обяснени целите и идеите на протеста, както и призив за самоорганизация. Минувачите гледаха и подминаваха, както обикновено, с безизразен поглед и никакъв интерес. Едва няколко души се присъединиха към протеста. Демонстрацията продължи до 13:00 часа.

Адрес на статията
Етикети: ,
Абонамент за известия при нови коментари на тази публикация

Един коментар

  1. Какъв интерес да има по това време. Само случайни безработни и студенти, които са избягали от лекции ще има там по това време. Още в самото начало са се обрекли на провал, защото са си кръстили протеста с име и са си нарочили организатори. Обикновеният човек не обича ръководители и организатори. Не ме разбирайте погрешно – аз не съм против борбата, аз съм против безрезултатната борба. Обедните седящи протести са от втория тип борба.

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*