20 автомобила в София осъмнаха с надписи „Полиция“ тази сутрин. Колите са били паркирани насред центъра на столицата – по „Сан Стефано“ или улиците около нея. От СДВР обяснили пред програма „Хоризонт“ на БНР, че рано сутринта част от собствениците са подали сигнал. Към момента не е ясен извършителят, но ако бъде заловен, най-вероятно ще бъде съден за хулиганство.
Не са ясни засега и мотивите за надраскването. Прави впечатление, че е рисувано по скъпи возила, паркирани по тротоарите. Дали става дума за стихийна форма на протест срещу богатите  или срещу безсъвестните шофьори, или поредната „арт“ акция „в крак с времето“ – времето ще покаже.
За успокоение на собствениците ще кажем, че това е едно относително хуманно действие, в сравнение с други традиционни форми на уличен експресионизъм като пукането на гуми и палежите на автомобили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40