thumbbig-64323

Тоталитарният режим, скрит зад маската на “демокрация”, продължава с непопулярните анти-народни действия, а  гласуването на Меморандума  на 7 ноември ни напомни за някои забравени моменти от времето на Хунтата.

Въпреки това, хиляди хора излязоха по улиците на гръцките градове, изразявайки несъгласието си с него. Държавата противопостави срещу тях истинска армия от  ченгета, а където протестите бяха по-интензивни и динамични, не подбираше средства да ги потуши, най-вече в Атина, където военния стил на организация на полицията бе най-явен.

Използването на сълзотворен газ, гумени куршуми, водни струи срещу демонстранти е нещо типично за всяка тоталитарна държава от нацистки и неофашистки тип, каквато всъщност е и днешна Гърция.

Манипулацията на общественото мнение се извършва предимно от медиите, като целта е да се създаде инертна маса от хора, но въпреки това повечето гърци не се поддават на капаните на системата  и все още усещат значението на солидарността, самоорганизацията и революцията.

“Златна зора” се опитва да дезориентира хората и да ги отдалечи от реалните проблеми, насаждайки расизъм. Но коренът на проблема е в йерархичната структура на обществото и единственото решение е унищожението на всяка власт.

Знаем, че общия символ на “демокрацията” е Парламентът, но единствения негов еквивалент в нашия град е сградата на „Министерството на Тракия и Македония“, затова в ранните часове на 8 ноември  2012г, поставихме самоделно взривно  устройство пред служебния вход на сградата, като оставихме по стените и печата на нашата анархистична символика.

Тази атака е символична, но е и знак за нашата непоколебима решимост за победа!

Солидарност с другарят Тасос Теофило!

Солидарност с арестуваните членове на “Революционна борба” и “Конспирация на огнените ядра”!

Свобода за другарят Савас Ксирос от организацията „17 ноември“!

Солидарност с всички градски партизани!

Свобода за всички наши другари, гниещи в затворите!

Група „Революционна акция“

Превод за Без Лого: Миро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40