800px-Patras_from_the_fortress

 

Това, което наблюдаваме в последно време е едно все по-нарастващо отчаяние в обществото. Навсякъде около нас виждаме хората като объркани зрители в атрофирала реалност. Една реалност, която ни говори на езика на бедността, фашизма, експлоатацията и потисничеството.

Ако по-голямата част от обществото живее в мъгла и не може да осъзнае къде е същината на проблема, за нас врагът е ясен –  искаме да видим в пламъци символите на властта и краят на правителствата, йерархията и  всяко потисничество.

Всеки индивид или група могат да допринесат за каузата, стига да са вдъхновени от жаждата за свобода и да имат куража да нанасят удари по фалшивата реалност.

В унисон с нашите идеи, ние избрахме  за обекти на атака в ранните часове на 8 ноември 2012г, клон на „Агротики банк“ в центъра на града, както  и офиса на местния вестник “Пелопонес”.

За всички хора, които вече не могат да понасят вонята на разлагащото се общество, пътят е един – атака със всички средства срещу символите на властта.

Комитет на експроприаторите на всекидневния живот

A rioter stands by a burning barricade in the center of Athens.

P.S. – Борбата за свобода ще продължи до унищожението и на последния затвор. Свобода за всички наши другари, излежаващи присъди!

P.S.2 – Още нещо – понеже надушихме полицейски доносник около нас и тъй като Патра е малък град, искаме да предупредим всички потенциални бъдещи доносници, че можем да  използваме чукове не само за витрините на банките…

Превод за Без Лого: Миро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40