antinuclear_05_affinity_group_editФедерация на анархистите в България започва инициатива за създаването на работни групи, които да подпомагат дейността на организацията.

Повече за мотивите и визията за работните групи можете да прочетете в януарския брой на „Свободна мисъл“.

В момента търсим участници в работна група „Преводи“. Групата работи по книгата на Питър Гелдерлоос „Анархията работи“. Първата глава е преведена и ще я публикуваме тук част по част. За останалите имаме нужда и от вашата помощ.

2 thoughts on “Призив за участие”
  1. Ще ми е драго ако мога да помогна с превода на някой материал.
    Бихте ли казали от какво има нужда в момента.
    Ще помогне ако публикувате списък на материалите от които ще има нужда в близко бъдеще. А може би още по-общо направлението, и аз ще подбера материала.

  2. Пиши ми на zearendil@gmail.com и ще ти обясня какво правим и как върви. Добре е да посочиш кои езици ползваш. Помисли също как ти е най-удобно да комуникираме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40