pyramidofcapitalism

Привет на всички протестиращи и на тези които се бунтуват срещу политическата система, но нямат физическа възможност да ходят по протести. Съграждани, призовавам ви да не се поддавате на политически манипулации, осъществявани от представители на политическите партии. Всички политически партии на прехода независимо дали са участвали във властта или не, са корумпирани. Това е осъзнал всеки, който носи глава на раменете си не само за равновесие. Лошото е,че на такива хора през цялата световна история често им падат главите или висят на вратовете си, а има и много други причини за летален изход.

Но дерзайте, да не се предаваме или страхуваме защото така няма да променим системата и ще продължим да живеем като роби. Такива са даже и богатите парвенюта, но не го осъзнават. Просто си стоят на по-висок етаж в “социалната“ пирамида. Като казвам пирамида имам предвид точно такава и си е същата от най-древни времена до наши дни, само дето актьорите сме ние. Лоши актьори сме, а и някои са си големи артисти и сценични работници в политическите партии.

Естествено че ще се върна на тях в критиката ми. Та те са най-голямото зло в нашето съвремие, а разликата с миналото е само в електронните технологии които използват за да осъществят пагубното си намерение да разделят и противопоставят хората в обществото.

В нашата страна имаме традиция да копираме и осъществяваме най-лошите модели и практики от световния партийно-политически опит. Не случайно всички партии се надпреварват да ни повтарят като мантра, че трябва да приличаме на някой друг там някъде по-света. Разликата е само в това,че през определен период от време сменяме географската посока към която се стремим.

На мен лично ми омръзна някакви партийци да ми казват, че трябва да правя като другите или да ме сравняват с някого. Остават следа след себе си с добрите си дела само хората, правили нещо различно. Време да се отърсим от старите похвати и да направим нещо различно за да започнат нас да ни дават за пример, но не защото сме на дъното на всяка една класация.

Дерзайте, можем го. До скоро. Ще се видим довечера на протеста. Часът и мястото на събитието са същите във всеки един град в нашата страна. Да я направим отново наша!!!

Красимир Демиров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40