1_7_IUNI_8___web

Реформаторската десница започва предизборна кампания под наслов „Назад към бъдещето”

Рестарт на прехода и буквално изживяване на последните две десетилетия наново – това е програмата на новосформираната дясна реформаторска партия, в която се включиха пет формации, останали недоразбрани от избирателите при последните избори. За да отрази широката основа на коалицията, новата партия ще се нарича ХИДЕ(к) – Християн Ислямисти Демократи Еколози (капиталисти).

От ХИДЕ(к) заявяват, че тъй като нищо от последните 20 и кусур години не е свършено като хората, единственото спасение е просто да върнем цялата държава назад във времето и да започнем отначало. От партията изтъкват, че след като на протестите бяха наложени лозунгите „червени боклуци” и „кой не скача е червен”, Едвин Сугарев обяви гладна стачка, а Васко Кръпката пее по митинги, завръщането в миналото е почти завършено. Последният елемент е възстановяването на Пеневата чета като национален отбор по футбол и достигането на четвърто място на световното първенство.

Президентът Плевнелиев също активно се подготвя за темпоралния преход, като тренира благата усмивка на Жельо Желев и се оглежда за потенциални конкуренти с конски физиономии. Две от участничките в новата партия – Надежда Нейнски и Меглена Кунева заявиха, че в името на новото начало ще върнат старите си фамилии. От ДСБ изтъкнаха, че ХИДЕ(к) включва само съвършено некомпрометирани и свежи лица, и отхвърлиха спекулациите, че „к”-то в името на новата партия е за „Костов”. От партията на Касим Дал заявиха, че са сигурни в подкрепата на средната класа от населените места в Източните Родопи, а „Зелените” декларираха, че ще се борят за налагане на либералния консенсус и правилата на свободния пазар навсякъде, извън териториите, защитени по „Натура 2000”.

„Втори път няма как да сбъркаме – още в началото ще изчистим всички червени боклуци и ще оставим отпадъци само в правилните нюанси на синьото. Ако все пак отново се осерем, винаги има трети път за щастие”, казва Радан Кънев, който бе избран за лидер на ХИДЕ(к), тъй като сред кандидатите за него излезе най-малко компрометираща информация при търсене в Гугъл. „Йехова, Аллах и Айн Ранд да са с вас, и не забравяйте да рециклирате” поздравява избирателите си той.

4 thoughts on “Партия ХИДЕ(К) се зарича този път да ни оправи”
  1. Десните нео-либерали – борци за свобода (?) срещу мафията в държавата(или държавата в мафията ООО! ). Това прилича на оксиморон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40