12 мерки на „програмното, експертно или временно правителство“ за решаване на кризата

Liberty

1) Пенсиониране на всички военни, които имат необходимия трудов стаж. (От 12 до 20 години в зависимост от рода войски.) По този начин, на заслужен отдих ще бъдат отпратени всички стари кадри, имащи някакво отношение към диктатурата на номенклатурата и до голяма степен към нескончаемия “мирен” и безкръвен преход. Като следствие от тази мярка, в казармите ще останат войниците и чиновете, по-нисши от лейтенант. От тях ще бъдат излъчени новите командири на различните войскови съединения в авиацията, хеликоптерите, артилерията, танковете, бронетранспортьорите, картечарите, огнепръскачите, сапьорите и т.н.

2) С тези бойни единици ще бъдат обградени, разоръжени и разпуснати всички поделения на МВР и Спец-службите, както и различните “застрахователни”, “охранителни” и прочее мутренски групировки, които по численост надхвърлят състава на двете “силови министерства”. В случай на съпротива, ще се действа по принципа “на война, като на война”, като се остави на всевишния грижата да раздели добрите на една страна, лошите на друга в “Отвъдното”.

3) Ще се отворят всички оръжейни складове и заводи, за да бъде въоръжено поголовно цялото “мирно население” на възраст от 16 до 60 години.

4) Ще се завземат всички медии (радио и телевизионни станции, ежедневници и седмичници), като се отправи апел към въоръжения народ да неутрализира всички гнезда на съпротива в столицата и провинцията и да арестува временно, до нормализиране положението в страната, всякакви елементи на “елитите” (от “политическата класа” и олигархията до “князете” на медиите и “Светия синод”).

5) Ще се конфискуват всякакви “спечелени с честен труд” недвижими и движими богатства, в размер от по над 100 000 Евро, както и влоговете на “честните частници”, с които ще се решат незабавно здравните, образователни и социално-осигурителни проблеми на останалите 90 – 95 % от българските граждани.

Ще се извърши преразпределение на площта на жилищния фонд в отделните населени пунктове, съобразно сегашната “средна норма на квадратура за член на семейството” и ще бъдат анулирани ипотеките към банките на семействата с единствени жилища.

 6) Ще се поставят под контрола на работещите в тях, всички предприятия и учреждения, които използват наемен труд, като изработването на скалата на трудовите възнаграждения за различните категории тяхни труженици, ще се извършва от общите събрания на персонала им.

7) На общите събрания в общините, в районите и в кварталите ще се обсъжда и решава кой труд е общественополезен, имащ право на съществувание и на възнаграждение. Лицата, които ще останат вън от листата на утвърдените професии, ще бъдат пренасочени към полезен и необходим труд или оставени на самоиздръжка.

8) С оглед на заварената различна степен на механизиране/автоматизиране/ модернизиране на различните единици и сектори в икономиката, на браншови, регионални и национални конференции ще се решава създаването на солидарни инвестиционни фондове за уеднаквяване нивото на производителност във всички сектори, предприятия, институти и т.н., и като следствие – изравняване на доходите на ангажираните в тях труженици.

9) Ще се утвърди и ускори реализацията на Проекта АЕЦ „Белене“ от руската компания Атомстройекспорт и построяването на българското трасе на газопроводаЮжен поток от Газпром, след което, двата обекта ще се експроприират в името на социалните интереси на българския народ.

10) Ще се обяви мораториум върху чуждестранните заеми, като се предостави правото на кредиторите да ги погасят чрез слагане на ръка върху вложените в техните банки милиарди долари, евро, швейцарски франкове, лири стерлинги и т.н. от управляващите до този момент гангстери, на които те са отпускали заеми без съгласието на 99 % от българския народ.

11) Ще бъдат премахнати всички държавни, банкови, търговски и пр. тайни, всякакви “класифицирани информации” и секретни клаузи в международните споразумения и договори и предоставянето им на всеки и на всяка, желаещи да се запознаят с тях.

12) Виновниците за IV-та (до 1989 г.) и за V-та (до 2013 г.) НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ ще бъдат предадени в ръцете на изборни РЕВОЛЮЦИОННИ ТРИБУНАЛИ ПОД КОНТРОЛА НА ВЪОРЪЖЕНИЯ НАРОД за да бъдат съдени!

 

Етикети: , , , , ,
Абонамент за известия при нови коментари на тази публикация

8 коментара

  1. Pingback: zearendil

  2. Pingback: Пепо

    • Pingback: zearendil

  3. Pingback: Йордан

  4. Pingback: Бай Благой

  5. Pingback: НАГ

  6. Pingback: феранте пала

  7. Pingback: феранте пала

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40