ScreenHunter_73 Sep. 06 15.20

Народният фронт за освобождение на Палестина осъжда заплахите за агресия от страна на САЩ и Западните държави срещу Сирия и се противопоставя на намерението на тези страни да започнат незаконна война,  изостряйки взривоопасната обстановка в региона.

Съединените щати заплашват  Сирийския народ и другите арабски народи с един продължителен конфликт, с тежки последици, който заплашва тяхното бъдеще, суверенитет, единство и територия от което ще се облагодетелстват само агресорите и хищниците на неоколониализма. Доминацията и окупацията предначертават поробването на региона, неговите народи  и ограбването на природните му богатства.

Фронтът отхвърля ционистката и империалистическа агресия и външната намеса във всички форми и предупреждава , че не трябва да се вярва на крокодилските сълзи, които леят силите на войната и агресията за сирийския и другите арабски народи, а всъщност правят всичко възможно, да се избегне политическо решение, което може да спаси народа  и да спре кръвопролитията в Сирия.

Същите сили отдават цялата си подкрепа на окупацията на Палестина и мъчението на народа й повече от век.

Фронтът предупреждава  Арабската Лига и някои други арабски и мюсюлмански държави, които са използвани от поддръжниците на империализма и агресията в опита им да осигурят прикритие за тази нова мръсна война.

Народите от региона и техните деца ще бъдат тези, които всъщност ще платят за нея и това се повтаря отново и отново.

27 август 2013г.

Превод: Д.

 gazarally11

Palestinian militants

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40