Комюнике на организацията „Нулева Толерантност“ с което се поема  отговорност за атаката срещу политическия офис на депутата от партия „Нова Демокрация“ Феврония Патрианако, извършена в Атина през лятото на тази година.

Syrian rebels near Aleppo

Ако човек следи бунтовете в Турция, Бразилия, Египет и на други места по света, не може да не му остава сладко-горчив привкус в устата. Сладък, защото милиони хора са излезли на улицата, много от тях с революционно настроение. Горчив, като чувството на умиращ от жажда човек, който е стигнал до кладенец, но не може да пие от водата…

Може би много хора истински желаят  Революцията, но тя не пада от небето. Тя трябва да бъде организирана политически и военно и да унищожи управляващата класа, срутвайки системата във всичките й форми. Независимо дали борбата ще се води срещу марионетки войници-политици-свещеници или чрез удари „отвътре“.

Мисълта ни е и за циркаджиите, които кибичат с часове на протестите или развяват националните флагове на отделните  страни и не искат „бунтове и вандализъм“.

Поздрави на всички борци по света, които развяват знамето на Революцията, скандират и вдигат юмруците си,  докато ги арестуват копоите на режима. Тези моменти ще стават все по-чести, затова нека се ОРГАНИЗИРАМЕ.

Именно заради това ние се подписваме  под манифеста на организацията „Група на Народните Борци“ ( „Група на народните борци“ беше организацията поела отговорност за автоматичната стрелба срещу централата на „Нова Демокрация“ в Атина, при която куршуми попаднаха и в кабинета на Андонис Самарас. Записите от охранителните камери в района тогава са показали, че нападателите първоначално са извадили гранатомет, който са възнамерявали да използват срещу сградата, но той не е сработил. бел.ред.) и призоваваме всеки боец и група да се присъедини и подсили партизанската мрежа с цел да се създаде Политическо тяло и Революционна армия. Задължително е да създадем и поддържаме тези две структури, ако сериозно искаме да говорим за Социална Революция.

Безпощадната шайка капиталисти, политически лакеи, фашисти и авторитаристи са обединени, планират и провеждат своята контра-революция. Задължение е на революционерите да създадат еквивалентен съюз, като загърбят всички противоречия, които имат помежду си. Без чувство за вина и без колебания.

През нощта на 4 юли 2013, ние поставихме мощно взривно устройство в политическия офис на Феврония Патрианако на ул. Акадимиас 41 на 7-мия етаж. Тя, бидейки политически паразит, е бръкнала дълбоко в „кацата с меда“. Съобщението, което изпратихме е ясно – за който и да става въпрос, по което и да е време, колкото и да е виновен за поддържането на Режима,  трябва да бъде готов да си понесе  наказанието от революционерите!

П.С.  Да не говорим за факта, че общинските полицаи в Атина не бяха уволнени, а преместени в Гръцката Полиция. Ето това е, за което говорим – подсилването на полицията по всякакъв начин, за да действа срещу тези, които се борят. Докато в същото време пазачите на училищата биват уволнявани за да  се отварят вратите за охранителните фирми на плъховете от „Златна Зора“.

Солидарност с всички непримирими бойци, които са в затвора, без значение от изкуствените разделения между нас!

Незабавно освобождаване на четиримата затворници по делото „Скурис“ (бунтовете срещу златните мини в Халкидидки, бел.ред.).

Поздрави на Едуард Сноудън и Брадли Манинг!

Организация „Нулева Толерантност“

Превод: А

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40