Гърция: Анархистка групировка заплаши Кока Кола и Нестле

image.ashx

Международната мрежа от анархистки въоръжени организации „Неформална федерация на анархистите – Интернационален революционен фронт (FAI – IRF), ядро „Никола и Алфредо“* е изпратилa до гръцката телевизия „Зугла“ плик, съдържащ USB флашка и бутилка Coca Cola от 500 милилитра.

USB устройството е съдържало декларация от шест страници на FAI-IRF и видео на тяхната операция „Green Nemesis“. В текста, групата заявява, че ще атакува корпорациите Coca Cola и Nestle и твърди, че след четири дни от момента на изпращане на пакета (21 декември), ще постави продукти на двете Корпорации по щандовете на магазините, пълни със солна киселина.

image

От FAI-IRF заявяват, че намерението им не е да навредят на невинни хора, а да принудят Мултинационалните компании да оттеглят продуктите си от гръцките магазини. Във видеото, качено на USB флашката, от FAI демонстрират как може да се подправи и запечата бутилка Coca Cola Light, без видими следи, за да докажат, че са в състояние да осъществят заплахата.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

* Алфредо Госпито и Никола Гай са италиански анархисти, излежаваши присъда за стрелбата в краката на ядрения бос Роберто Адинолфи през пролетта на 2012г, в Генуа.

Текста на ФАИ в пдф:

http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=1298070

Адрес на статията
Етикети: 
Абонамент за известия при нови коментари на тази публикация

5 коментара

  1. Pingback: radikalno liav

  2. Pingback: Бай Благой

  3. Pingback: Без Власт

  4. Pingback: az

  5. Pingback: Бай Благой

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40