pig1[1]

Масовото негласуване на евроизборите обедини политическата върхушка. Коалицията между БСП, ДПС, ГЕРБ, Реформаторския блок и България без цензура, е налице.

На 6-ти юни 2014г, всички партии постигнаха консенсус по един въпрос – реставрацията на задължителното гласуване. Това задължение ще бъде придружено с глоби, наказания и репресии и ще узакони во веки властващата съвкупност от мафиотски протежета и гъзолизци, която накратко мога да нарека ПОМИАРХИЯ.

Реставрацията на задължителното гласуване в никакъв случай няма да разреши проблемите в България и не е панацеята за излекуване на боледуващата демокрация у нас. И други подобни „панацеи“ ни се предлагаха  през изминалите 24 години на „плавен преход“.

Нито шоковата терапия, валутния борд, приватизацията, масовата приватизация, реституцията , 800-те дена на Сакскобурготски, членство в НАТО и ЕС, еврофинансирането и т.н и т.н, не заработиха в полза на обществото, а само в интерес на организираната от държавата престъпност.

Негласуването и правото на свободен избор ще бъдат криминализирани, диктатурата се завръща.

Хер Ван Хесел

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40