Gas_Mask_Thinker_by_gollum42

 

Невидимата интернационална мрежа на Градската партизанска борба достигна и Китай. С комюнике в интернет, организация нарекла се „Автономно ядро за Революционна класова борба“ оповести появата си в Хонгконг и заяви принадлежност към „Неформалната федерация на анархистите – Интернационален революционен фронт (FAI-IRF).

Ето и превод на техния текст:

Ние, Автономно ядро за Революционна Класова Борба / Неформална Федерация на анархистите – Интернационален революционен фронт, искаме да обявим публично учредяването на нашата организация. Ние сме готови за борба срещу капиталистическия звяр и неговия защитник Държавата. Защото дори в един град с лъскава репутация и имидж като Хонгконг, фасадата на успеха и бизнеса, прикриват увеличаващата се пропаст между богатото малцинство и потиснатото мнозинство, както и дълбокото социално отчуждение.

По целия свят силите на Реакцията са в настъплание, затова ние трябва да отвърнем на това с подобаваща контра-атака, чрез  планирани или спонтанни атаки срещу системата.

Действайки планомерно, си поставаме за цел да саботираме системите за социален контрол, които Държавата използва за да обслужва капиталистическите босове. Не можем повече да мълчим, когато хората са поробвани и унижавани, не можем повече да мълчим, виждайки унищожената екосистема, не можем повече да мълчим и ще се борим до последен дъх срещу тази гнилоч…

Ние ще нанасяме своите удари където и когато намерим за нужно, внезапно и където най-малко ни очакват, скрити в нощта и винаги ще бъдем анонимни. Самостоятелно или в сътрудничество с други революционни клетки на FAI, ние, ядрото в Хонконг, ще водим борбата срещу съвременното робство.

Борейки срещу една система, за която е живота ни е просто стока, ние няма какво да изгубим . Ще атакуваме с ярост и ще бъдем солидарни с всички наши другари, затворници в концентрационните лагери на капитализма.

Поздрави и солидарност към нашите другари от цял свят. Ние сме много и не сме сами в тази война. Така както държавата и нейните институции нямат никакви  угризения да използват насилие срещу нас, така и ние няма да се посвеним да и отговорим подобаващо.

А сега е време за борба !

Да живее Неформалната федерация на анархистите – Интернационален революционен фронт!

Автономно ядро за Революционна класова борба

Хонконг

Източник: https://interarma.info/

Превод: Миро     

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40