старазагора-620x350

В Стара Загора законността дойде с багери и жандармерия. Нарушителите бяха подгонените от мизерията цигани, идващи от околните села, а мишената – бараките им, нарушаващи закона.

Отминали са времената на башибозушките кланета над „терористите“ и на екзекуциите на „народните врагове“. Днес законите са „демократични“ – по образец на европейските, които, както добре се знае, са най-„демократичните“ възможни. И държавата „демократично“ се грижи народът да ги спазва. „Демократичната“ държавност постигна успех, който бие по точки успехите на башибозуците, „фашистите“ и „комунистите“ – успя да намали населението на подопечната си територия с 20% за 20 години.

А населението продължава да пищи, че нямало държавност, нямало законност, нямало възмездие за престъпленията.

През миналата година от произведени в България 78 милиарда лева, държавата си взе 18 милиарда. Без нито една пушка да гръмне. По-бетонна държавност от това здраве му кажи!

В България богатеят петима милиардери и десет хиляди милионери, докато останалите обедняват. Никой не смее да пипне собствеността им. По-бетонна законност от това, здраве му кажи!

Ако откажеш да плащаш данъци на държавата, влизаш в затвора. Ако строшиш хатъра на мутрите, ти чупят кокалите. Възмездието е в кърпа вързано, стига да посегнеш на когото не трябва.

Всички знаем това. Но сме свикнали с него. Не мразим мутрите, не мразим държавата, а чакаме от тях „да ни вземат на работа“ – да ни признаят правото да живеем. И да накажат престъпниците, които не спазват закона.

Наказаха ги. Събориха къщите на стотици цигани, които изсекли парка, за да се топлят. Сега вече циганите ще живеят на открито и зимата ще стоят на студено. А ние ще сме спокойни.

Но законите не наказват „успелите“. Под крилото на държавата се изсякоха стотици квадратни километри гори, за да продават нашите бизнесмени дърва за огрев в Гърция. Изляха се купища бетон по Черноморието и се написаха специални закони за тях. Проблем няма. Защото е законно. А в края на краищата това е важното – законността и реда да бъдат спазени.

Чакаме да дойдат честни хора, да напишат хубави закони и да накарат всички да ги спазват, търпим да ни казват какво да правим и какво не, а малко по малко затъпяваме, овълчваме се и… изчезваме. И докато продължаваме да гледаме с овче щастие как държавата налага закона, циганите, щат не щат, ще си построят нови незаконни бараки, за да не измрат от студ, а българите… ще заживеем като цигани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40