13709823_1704238639840067_4680172888438615491_n

Декларация на Народен Фронт, Турция

 

НЕ ИСКАМЕ НИТО ЛАКЕЯТ НА САЩ, ПСР, НИТО ТУРСКАТА АРМИЯ!

ДА ЖИВЕЕ ВЛАСТТА НА НАРОДА!

Във вечерните часове се появи информацията, че се осъществява преврат срещу правителството. Това е резултат от кризата на ПСР,  изразяваща се в неспособност да властва над народа.

Днес може да изглежда като междуособица между различните кръгове в олигархията, но утре това може да прерасне в ново мащабно нападение срещу народа и революционерите. Не за пръв път виждаме военни преврати и забрани за излизане на улицата.

Призоваваме всички да се организираме и да дежурим по кварталите, за да се отбраняваме срещу евентуални нападения. Няма да можете да сломите този народ с военен преврат, организиран от вас. Докато на власт е ПСР, тя не може да реши нито един от проблемите на народа. Тя го обрече на глад и нищета.

Както преди така и днес ние няма да склоним глава и няма да се предадем пред законите на фашизма, ще се борим срещу него! Тези земи, тази родина е наша, ще продължим тази борба докато не изгоним всички лакеи на Америка!

РЕШЕНИЕТО НЕ Е ВОЕНЕН ПРЕВРАТ, А РЕВОЛЮЦИЯ!

НАРОДЕН ФРОНТ-ТУРЦИЯ

15.07.2016г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40