Killary

В стремежа си да пробутат отблъскващия вещер Хилъри на публиката, корпоративните медии в САЩ започнаха да обръщат внимание на социалните бомби, върху които стои икономиката на страната. Заплащането на 99% от работниците е неадекватно, образованието спешно се нуждае от финансиране… Заявленията, че само Клинтъновица предлага решения за тези проблеми, обаче най малкото са извадени от контекст. Социалните теми бяха подети от Хилъри само заради конкуренцията на Бърни Сандърс. Ангажименти като тези за повишаване на минималната работна заплата влязоха в платформата й като част от малкото компромиси, които направи, за да бъде официално подкрепена от Сандърс. Вероятността да изпълни тези обещания, след като се докопа до властта, е в сферата на фантастиката. Колкото Обама закри Гуантанамо, толкова и любимката на финансовото и оръжейно лоби Хилъри ще работи за по-справедливо разпределение на богатството. Все пак докато Wall Street Journal пише за неравенството и работещите бедни, тукашните самопровъзгласили се икономически експерти са много заети да ни обясняват как всъщност забогатяваме.

Ето го например „финансиста“ Емил Хърсев, който обяснява как говоренето за „работещите бедни“ било някаква мода, щото не можело да има такова нещо:

Хърсев по НОВА

Тук дори няма кой да формулира проблемите, камо ли да формулира адекватни политики, защото „експертизата“ е окупирана от живеещи в паралелна реалност сектанти.

Only One Candidate Can Make Wages Grow Again

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40