fuckgoogle

„През нощта на 06 ноември 2016 ние нападнахме централата на Google в Мюнхен с червен лак и битум.

(Информацията е сила, който я притежава притежава властта.) Основната дейност на Google е капиталистическото използване на информация, което я прави една от най-мощните корпорации в света.

Чрез регистриране на заявките за търсене и сканиране на всички имейли, изпратени чрез Gmail, корпорацията получава точна информация по отношение на поведението ни и тя вече е предвидима само след няколко месеца. Възпрепятстването на човешките умения е една от целите на бизнеса на Google – поставянето ни в зависимост от нейните услуги.

Както при всяка капиталистическа компания, богатството на Google е генерирано чрез експлоатация на своите служители. Но Google е нещо повече: нейният бизнес модел е опит за следене на света. Това не е просто един картографски запис на земята, а пълна колекция на човешкото поведение. Данните на Google вече се продават на пазара: за маркетингов анализ, реклами адаптирани към клиента, манипулации и т.н. Всичко това е само първата стъпка. Анализът на тези данни има за цел да даде възможност на все по-разширяващата се технология за предсказване на човешкото поведение във всички области на живота. Google знае с кого общуваме и иска да знае какво ще кажем и какво ще мислим.

Тези знания и милионите вътрешни изследователски програми като Google Brain в крайна сметка могат да позволят създаването на изкуствен интелект. Стратезите на Google разработват сценарии, в които хората могат да бъдат заменени с изкуствен интелект в рамките на няколко десетилетия. Това, което идва като обещание за живот без труд и експлоатация, в капиталистически условия означава, че голяма част от човечеството ще стане излишна.

Не е случайно, че Singularity University се намира в непосредствена близост до централния офис на Google в Силиконовата долина. Като елитен университет, там се обучават мениджъри от цял свят в областта на изкуствения интелект, роботиката, нанотехнологиите, биоинформатиката, медицината и мрежовите технологии, като университетът е един от водещите представители на движението за трансхуманизъм. В допълнение към ръководството на Facebook, хора като Рей Кързуел и Лари Пейджър (съосновател на Google) дадоха речи по време на церемонията по откриването. Целта на трансхуманизма е сливането на хора и технологии. Според тяхната оценка, човешкият мозък ще бъде напълно разчертан до 2030 г., създавайки възможност човек да се увековечи в пост-биологичния живот (бекъп, който ще съществува в компютърни системи). Трансхуманистите са убедени, че изходът от един свят, който те решително подложиха на унищожение, е преходът от човек към машина. Неговите основни играчи са от ултра-неолибералната десница, които имат за своя отправна точка производствния център на Силиконовата долина.

Основната идея на ефективното мислене по отношение на грешните тела, които стават стари и болни вече има конкретно въздействие върху служителите в ИТ сектора с въвеждането на овоцитното замразяване за намаляване на безплодието при жените.

В допълнение към първите успешни атаки срещу автобусите на Google в Сан Франциско, които доведоха до голяма несигурност в рамките на Google, въвеждането на Google Glasses вече е отложено за неопределено време. Тези успехи могат да бъдат свързани за да саботират Google на всички възможни равнища!

Разобличи и атакувай „красивия нов свят“ на Google!
За живот извън контрола, властта и експлоатацията!“

(Чрез Linksunten Индимедия, преведен от Insurrection News)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40