DAF (Революционно Анархистко Действие, Турция) поздравява хората в гладна стачка

Тези, които не са яли и преживяват със захарни разтвори в продължение на месеци, НЕ са гладни!

ВИЕ СТЕ ГЛАДНИ!

Вие сте тези, които атакуват всичко и крещят „още, още“! Вие сте тези, които експлоатират всичко без ограничения, казвайки: „Трябват ми повече къщи, повече коли, повече пари“! Вие се унижавате за власт, отчаяно търсейки одобрение. Страхувате се да загубите печалбите си, вашият свят е пълен с този страх. Имате частна охрана, полиция, военни, закони, държава, но все още се страхувате. В края на краищата, безпощадният ви глад е причинен от вашия страх.

Заради страха да не изгубите, това, което крадете, никога не е достатъчно за вас. Вие се страхувате от тези, които искат свобода, страхувате се от тези, които искат справедливост. Знаете, че един ден тези, които се борят за справедливост, истинска справедливост, ще разрушат вашия свят на изобилие. Вие насъсквате вашата полиция да атакува, бие, обгазява, осакатява, изтезава, затваря и убива. Въпреки че правите всичко, вие продължавате да се страхувате и вашия глад не се облекчава. Ние живеем от страстта за един свят на свобода и справедливост, който ще изградим върху руините на вашия, който ще разрушим.

Поздравяваме Кемал Гюн в Дерсим, Семих Озака и Нурий Гюлмен в Анкара, които са в действаща гладна стачка за Палестина, затворени в затворите в Израел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40