„Смачкай Ислямска Държава! Подкрепи YPG!“

Като антифашисти, ние не се колебаем и осъждаме снощната атака, която безспорно беше поръчана или вдъхновена от фашистите и салафитите от Ислямска Държава, Ал Кайда или други подобни.

Хората от Манчестър няма да бъдат разделени от нито един от тези, които искат да представят тези атаки като нападение на „мюсюлмани срещу не-мюсюлмани“. Самите фашисти-салафити, британската десница, корпоративните медии на десницата и империалистическите политици искат да се възползват от нашите страхове от салафитския тероризъм, но в същото време подкрепят политически и финансово тези режими в Персийския залив, които са икономическите и идеологически наставници на терористичните групи, които сеят ужас в целия свят от Сирия до Манчестър.

Тези сили искат да ни настроят едни срещу други, но ние сме приятели, роднини, съседи и колеги. Ние, хората от Манчестър не сме балами. Ние ще се изправим и ще се държим заедно.

Трябва да изкореним онези, които стоят зад тази идеология, която разделя хората –  да изложим техните престъпления и да спрем решително разпространението на тяхната отрова.

Докато ние скърбим за нашите загуби тук, поздравяваме Манчестърските антифашисти доброволци, които в момента се сражават с Ислямска Държава като част от Международния Батальон на Свободата в рамките на Силите за народна отбрана – YPG.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40