Млaдежта призовава всички, независимо от коя социална група, възраст или професия!

За запазване на биоразнообразието, срещу климатичните промени и за социална справедливост ние трябва да манифестираме, да действаме и да дадем урок на нашите правителства!

Среща на улицата на 24ти май за една мобилизация на всички поколения!

А до тогава може да се присъедините към движението на младежта за климата, да бойкотирате банките, инвестиращи в крайно замърсителните изкопаеми енергии, да говорите за екология около вас и да се ангажирате в акции на гражданско неподчинение !

Нашите политици се мръщят на промяната и остават глухи за нашите искания – нека излезнзм на улицата, за да бъдем тази промяна !

Ние не защитаваме природата, ние сме природата, която се защитава !

На 24ти май ще се състои международната стачка за климата и биоразнообразието по инициатива на младежта; тази същата, която е обречена да живее на планета гноясала от зеления капитализъм и подкрепян от все по и по-твърда репресия срещу тези, които са решили да се борят срещу тази система.

По време на този поход, където ще присъстват по няколко десетки, а може би и стотици хиляди манифестиращи в големите европейски и световни градове, нека се възползваме от този повод, за да бием камбаните спрямо изчезването или риска от изчезване на хиляди видове!

80% от насекомите са изчезнали за 30 години в Европа, 60% от гръбначните за 40 години. Констатацията е алармираща и въпреки това изчезването на тези видове не изглежда да обезпокоява особено нашите общества. Жалкото е, че унищожавайки тези видове, ние копаем собствения си гроб.

Нека да събудим обществото спрямо изчезването на видовете, присъединявайки се към манифестацията с животински маски, но също и карнавални, както и с каквото и друго да намерите!

« Повече от 1,6 милиона млади души в 2069 града на 125 страни из целия свят. Каква страхотна Стачка ! Поздравления за всички…

Мислили ли сте тогава за ефекта, ако успеем да мобилизираме не само училища, а всички сектори на икономиката ?

Затова и ви каним да лансирате вашите местни събития час по-скоро и дайте знак, така че да можем да централизираме информациите в световна карта и да бием всички рекорди. »

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40