Медии и власт в България в момента занимават българския народ с една мутренска война. Те са избягали от реалността и истинските проблеми на днешния ден, уповавайки се само на народното невежество и робското му търпение. Нека анализираме искрено и по човешки историята между мутрата Борисов и мутрата Божков. В тази ситуация доказателства няма да извадим и всеки човек познаващ българската действителност осъзнава, че няма как и да ги извадим.

Но ако изчакаме търпеливо може едната мутра да извади кирливите ризи на другата. Но ние търпение нямаме, а и средства, защото глада и мизерията не ни дават възможност да употребим качеството на търпеливия.

А и ако българският народ трябваше да извади доказателства на Отоманската империя, че е рая то това би разсмяло и турската власт и българските революционери.

Божков монополизира хазарта в България, а доколко той трябваше изобщо да е легален е съвсем друг въпрос, по който Турция, Китай и други много по-развити от нашата страна държави са взели решението си. Той прави това вече 30 години и ни бе представян като бизнесмен, а 10 от тези години са при правителствата на ГЕРБ.

Ние всички виждаме, че по някакъв начин силните на деня, които до вчера бяха от един отбор сега се скараха. Ние подозираме, че въпросите за милиарди, каквито са тези, нямат нищо общо с работническата класа в България.
Ако правителството се интересуваше за живота на гражданите, то изобщо нямаше да допусне да съществува хазартната дейност.

Какво го грее народа кой ще управлява тези черни и мръсни пари.

Сега излиза на сцената някакъв прокурор , бил той главен или назначен от батко си. Тази власт иска сега бизнеса на Божков в свои ръце и ни го представя като крадец. Ние това го знаем от 30 години, бе!

Но и, че крадеца крещи дръжте крадеца също го знаем.

Въпросът е кой крадец сега държи властта и кой е по-силен. Да отиде Бойко в Дубай и да се разбере с Божков там, където Черепа си харчи многомилиардната пенсия.

А даже може и да са си още приятели. Като гледаме те до затвор няма да го докарат и след 100 години и след 100 главни и безсмислени прокурори.

Гешев и Бойко се трудят сега, за да заграбят и преразпределят бизнеса на Божков.

Ама какво го вълнува това пенсионера и работника?

Ако искат да се стрелят, ако искат и да се бесят, но да не занимават бедният и изгладнял българин.

Или айде поне да направят гладиаторска битка. Дебелият Бойко срещу здравия Череп. 120 килограмовия тулуп от Банкя срещу 70-килограмовия черепах. Божков може да използва почивката си в ОАЕ и за физическата си подготовка за сблъсъка.

Да се бият до смърт и който победи той да лапа пара от хазарта.

Какво става и с ФК Левски ? Клуб с над 100-годишна история го гаврят като проститутка. Същото сториха и на ФК ЦСКА пак същите герои.

Добре де, нали в агитките на тези отбори трябва да има мъжки момчета ? Къде са те? Нито ходят да протестират пред парламента, нито нищо. Ядат, пият и си продават дрогата. Пред парламента са медицинските сестри, жени, деца и пенсионери. Мъжете ядат чорба и духат супата, чакайки отново да им пуснат мачовете. Да си псуват пред телевизора като истински патриоти.

Целият народ осъзнава тази жалка история, но търпи това както търпя и 500 години. Но през тия 5 века имаше насреща Отоманската империя, пред която прекланяха глави и гърци, сърби, румънци, босненци, македонци и др.

А нашите народни изедници, освен, че не притежават имперска сила, но нямат и интелект. Не са прочели ни една книга, освен книгата как да грабиш народа си и да му прожектираш евтини филми по телевизора.

Но проблемът за това кой ще вземе хазартния бизнес ни показва друг много по-съществен за обществото проблем. Българската псевдожурналистика излезе съвсем наяве като запълни заглавията си и телевизионно време с дребнотемие. Те искат да ни представят, че най-важното за българския робски народ е кой ще му е господаря. Дали господар ще е мутрата Божков или мутрата Борисов. Не би ли трябвало да се занимаваме с по-фундаменталния въпрос как да премахнем господарите? Цяла България видя, че да крадеш 30 години е законно, ако даваш подходящите рушвети. Когато, обаче, на властта и домалее да взима рушвет и поиска всичко, вече законният крадец става незаконен. Защото само Гешев и ГЕРБ могат да тълкуват закона кой кога да бъде крадец и кога бизнесмен.

Сега Божков твърди, че има медии на Бойко, а Бойко твърди, че има медии на Божков като с това ни разкриха грозната картина, в която живеем. Въпроса е до кога народа ще наблюдава този мутренски спор и ще умува, ще чете вестници и ще гледа телевизора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40