Размисли за ваксините, конспирациите и пандемията.

Аз лично не вярвам в случайности. Вярно е, че благодарение на ваксините, днес в света болести, които преди са били ширико разпространени, са силно ограничени и голяма част от хората са предпазени от най-ранна възраст.

Но от такива мили дядовци като Бил Гейтс, с лилавото пуловерче и неговите роднини и приятели, които разполагат с неограничена власт, ресурси  и подобни на Гейтсовата компания, направо ме побиват тръпки. За съжаление, нямаме доказателства и само времето ще покаже.

Всеки решава сам за себе си. Само да кажа, че и доктор Йозеф Менгеле е бил брилянтен учен, който е работил в името на науката, но всички знаем на каква цена. Днес светът се превръща все повече и повече в концентрационен лагер за бедните, който няма къде да избягат, да се скрият и за подобни случаи, като тази пандемия, разчитат на правителствата. За съжаление, в голяма част от света, тези правителства, за нашето няма да говоря, защото е ясно, са контролирани от външни сили и капитала като цяло. А този капитал все повече и повече се концентрира в ръцете на малцина, което води до това, те да имат контрол над подобни процеси.

Теории на конспирациите или не, никой не знае, докато не се случи в действителност. Но ако погледнем историческите процеси от миналото, не може да не се съгласим, че е имало конспирации, а хората винаги са ги пренебрегвали, докато вече не е било твърде късно. Никой няма да дойде в дома ти и да те предупреди за надвисналата опасност. Просто това никога не се е случвало. А тези които са предупреждавали, никой не им е вярвал, или са били убивани. Nobody knows- както се казва! Но подобни действия, нарушават правата и свободите на хората. Да нямаш избор не е право на избор! Под подобен предлог, могат да се налагат всякакви мерки и санкции, което пак казвам, е своеобразно превръщане на света в затвор за личността и нейните индивидуални решения.

Въпросът е много по-дълбок. От тук нататък могат да се гласуват и пишат всякакви закони и разпоредби, които лека-полека да отнемат свободите на хората и да ги принуждават, ако не днес, то утре, да направят нещо което не желаят. Пак казвам, то ще е „по желание“, но ако не го направиш, няма да можеш да правиш определени неща и да ходиш на определени места. Това е ограничаване на правата – Ти вече нямаш право да правиш еди какво си, докато не направиш това което ние ти казваме.

Росен Георгиев

„Човека го бият, хвърлят го в затвор, убиват го. Но човешкият живот е изпълнен с незабележими, по-изтънчени форми на насилие. Човекът бива лишаван от свобода и става роб не само заради физическо насилие. Поробва социалното внушение, което човек изпитва от дете. Системата на възпитание може напълно да лиши човека от свобода, да го направи неспособен за свободни съждения. Тежестта, масивността на историята също насилва човека. Той може да бъде насилван чрез заплахи, чрез примери, които са се превърнали в колективно действие. Поробването е убийство.“ – Николай Бердяев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40