Протести в цяла Европа срещу Covid ограниченията, мерките, рестрикциите. Защо никой не иска да чуе хората?
С оглед на случващото се в Европа – хората със своите данъци, плащат заплатите на армията и полицията. А същите, защитават единствено заплатите, които са им гарантирани от едно малцинство, чиито заплати отново ги плаща народа. За който не е разбрал, става въпрос за „управниците“.
Но какво излиза в крайна сметка? Че народът плаща на тези съсловия, за да бъде държан под ключ и човешките му права, които са гарантирани от конституцията, да могат да бъдат отнемани от едните и това да се налага насилствено от другите.
В крайна сметка, виждаме, едно узаконяване и даване на право на определени хора, да извършват насилие върху личността и свободата на други. Една много лоша тенденция, която е наблюдавана често в историята и срещу която през последните седемдесет и пет години се бе обединил целият свят.
Това умишлено изопачаване на реалността, ще доведе до още по-ожесточени сблъсъци. Защото явно, не само в България, не се отговаря на неудобните въпроси относно корупцията и „здравната политика“ и се използва директно груба сила, за да се наложи определена политика, а и в Европа.
А  тези, които си мислят, че това, което се случва, е за тяхно добро – че по този начин, ще се запази здравето на хората, тяхната свобода – че няколко семейства и хиляда управници в цял свят, знаят кое е най-добре за близо осем милиарда – са в толкова огромна заблуда, че дори е тъжно…
Подобни хора винаги са усещали духът на времето със закъснение и винаги са били използвани от идеологиите и диктаторите. А онези, загрижените, толкова много ги интересува нашето здраве и свобода, че са готови да ни изтребят в тяхно име. В името на здравето и свободата, човек днес може да живее или в затвора или в болницата.
Със счупена глава и забодена игла.
Росен Георгиев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40