Първоначално, новите любимци на медиите и кандидат – спасители на България, казаха, че щели да постигат леви цели с десни мерки или нещо такова. След това, пиар екипът смени плочата на „няма леви и десни, а почтени и непочтени“. Премълчалият си за канадското гражданство разбира се е от „почтените“.

Тези дни беше зададен въпрос: „Как ще се определя кой е почтен и кой не?“ Със сериозна доза ирония и сарказъм, предлагам, за да няма излишни разправии, почтеността да се определя директно от американското посолство. А за да бъде гарантирана прозрачност, това е много важно, нека да се издава „сертификат за почтеност“, „бял паспорт“ и той да дава право на притежаващият го да участва в политиката у нас. Какво ще кажете? Но, за да няма злоупотреби, този сертификат трябва да се издава за определен период от време, след което да се прави тест, който да провери „нивата на почтеност“ на кандидата да запази или получи „бял паспорт“? С това ще се занимава, да речем, Фондация „Америка за България“…

Трябва да сме много глупави, за да не видим какво се крие зад лустросаните послания и физиономии на новата ПП ПП. Между другото, освен служители на „Америка за България“ и представители на еврейски организации, на официалното представяне на ПП имаше и една дама, директор на биотехнологична компания „Насекомо“.

Ако се чудите „Какво пък по дяволите е това?“, малко информация. Както може би знаете, в момента „учените“ твърдят, че понеже домашните животни пръцкат и отделят газове в атмосферата, това е довело до катастрофални климатични промени и ако веднага не унищожим животновъдството и не спрем да ядем месо, всички ще умрем…горе долу това казват, само, че „учените“ си „гарнират“ тезите с фразеология, от която никой нищо да не разбере.

Та така, един от начините „да спасим планетата“ според „новата наука“, е да започнем да ядем насекоми. Не се смейте, тази пропаганда върви от години в САЩ, а отскоро „началниците“ в Брюксел разрешиха храните от насекоми и в Европейския съюз.

Хората се чудеха що за емблема са избрали новите спасители? Някой им предложи да си кръстят партията „Порта в полето“. Ние им предлагаме да се прекръстят на „Продължаваме Погрома“, а за емблема да си сложат една хлебарка и една спринцовка, защото Свети Кирчо, освен всичко друго, възнамерява и да ни ваксинира задължително.

Пък знае ли човек, един от положителните странични ефекти от т.нар. ваксини може да е, че храната от хлебарки, червеи, кърлежи и дървеници се усвоява по-лесно?

„Продължаваме промяната“ не е нищо друго освен продължаване на геноцида срещу българския народ, при новите световни условия, което и налага разместване и прочистване на туземния политически „елит“ в България. Надяваме се, нашият народ да прояви здрав разум и да остави с пръст заврян някъде кандитат-спасители, журналисти, анализатори и социолози.

За сведение на последните, истински „леви мерки“, не са намаляването или увеличаването на някой и друг данък, допълнителни пари за някоя социална помощ-подаяние или разните ненормални джендър програми и псевдозелени политики.

Не. Истинското „ляво“, трябва да поставя само два въпроса: за властта и собствеността. В нашите условия, властта трябва да премине в ръцете на народа, а собствеността да бъде отнета от кърлежите, които 30 години крадат и грабят. На първо място, под обществен контрол трябва да преминат енергетиката, здравеопазването и образованието.

Веселин Николов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40