През последните седмици режимът в Германия направи така, че нормалният живот на неваксинираните срещу Ковид 19 да е почти невъзможен. В Германия, почти навсякъде достъпът за неваксинирани беше ограничен и бяха наложени правилата 3G (ваксинирани, излекувани, тествани) или дори само 2G (ваксинирани, излекувани).  Въпреки, че повечето хора напълно загубиха представата за това какво им е позволено да правят при сегашния „Корона режим“ и какво не, напълно объркващите правила се контролират стриктно от полицията. Правилото 3G важи за всички работни пространства и дори за обществен транспорт. Ковид тестовете са валидни само 24 часа. Работникът или служителят трябва да плаща 2 теста на седмица, а държавата му плаща още един. Цената варира около 10 € за тест. Да обобщим: неваксинираните германци трябва да се тестват за бъдат допуснати до работа, да се тестват за да стигнат до работа с обществен транспорт и трябва да стоят навън на дълги опашки за тестове, общо взето всеки ден.

Понастоящем на неваксинираните – дори ако са тествани за коронавирус – им е забранено да посещават: публични събития, музеи, спортни мероприятия и дори лични срещи с повече от един човек. Освен това, забранен им е достъпът до всички магазини с изключение на супермаркетите. В Саксония, на неваксинираните е забранено да излизат от вкъщи след 22 часа.

За съжаление, в момента дори кучетата се ползват с повече права от средностатистическия неваксиниран германец, защото на кучето все още му е разрешено да се вози във влак, без да бъде тествано за „корона“. Правилата напомнят за най-мрачната епоха от германската история. И наистина, ако погледнем назад към нацистките закони срещу евреите през 30-те години на миналия век, ще открием много от ограниченията, които вече са в сила срещу неваксинираните днес. Въпреки това, според германските закони е незаконно да се прави подобно сравнение с днешна Германия. Това ще доведе до съдебно преследване срещу вас, полиция ще атакува дома ви и ще ви арестува, ако направите такова изявление публично. Това вече се случи с хора, които се осмелиха да говорят.

През последните седмици медиите в Германия започнаха мащабна пропагандна кампания, обвинявайки неваксинираните за уж препълнените болници и буквално за всичко лошо, случило се в страната. Медиите активно създадоха масови настроения за погроми срещу неваксинирани. Най-добрите примери са заглавия като:

– „Тиранията на неваксинираните“
– „Неваксинираните медицински сестри са ангели на смъртта“
– „Отказващите ваксини, противниците на ваксините и противниците на коронавируса вземат обществото за заложници“
– „Неваксинирани като малцинство не трябва да тероризират мнозинството“

Германската журналистка и писателка Сара Бозети каза, че разделението в обществото е нещо положително и нарече неваксинираните „апендесит на обществото“. Точно така е нарекъл евреите и „докторът“ от концентрационния лагер Аушвиц и офицер от SS Фриц Клайн, когато казва: „От уважение към човешкия живот аз изрязах апендиситът – евреите са инфектираният апендесит на тялото на Европа“.

Фриц Клайн е осъден на смърт и обесен през 1945г, от британски военен съд. Понастоящем обаче липсват каквито и да било съдебни действия за подбуди на омраза срещу неваксинирани. Напротив, омразата и подбудата са държавна политика. Наскоро се появи видео, на което полицай обиди неваксиниран на протест казвайки му, че той „не е човек“. Затова неваксинираните в днешно време са принудени да шепнат на публични места и да прикриват медицинския си статус.

Германия отново е фашистка държава, която подбужда и с готовност би приела погром срещу неваксинирани. Реториката срещу „неваксинираните“ трябва да се отхвърли от всички хора, на които все още е им е останала човещина. Пример за това колко драматични са станали нещата е скорошния случай, при който 40-годишен семеен мъж фалшифицира сертификата за ваксина на жена си, така че тя да може да ходи на работа. Когато работодателят разбрал за това, подал сигнал в полицията, което може да означава до няколко години затвор за жената. Изправен пред опасността от затвор и отнемане на децата, бащата се срива психически,  убива жена си и трите си деца и се самоубива…

Предложенията за  нови рестриктивни  закони, които да принудят хората да се ваксинират в Австрия и Германия е много опасно развитие на ситуацията. В Австрия предложенията за многократно по-високи глоби за неваксинирани вече се обсъждат, но не само, има предложения и за лишаване от свобода и въдворяване в „специални лагери“. Тъжното е, че тези „карантинни лагери“ вече съществуват в Германия. В много федерални региони на Германия, тези съоръжения са отворени още в началото на 2020г. Те са оградени с бодлива тел, някои са бивши затвори. Хора които са нарушавали „карантината“, многократно са били изпращани там. Фактът, че дори самото съществуване на подобни лагери в Германия се разглежда като нещо нормално, а не като скандал, напомня за хитлеристкия фашизъм и това говори много за цялостното положение.

Ако германците правят нещо, го правят като по учебник, включително дискриминацията и едно евентуално бъдещо „унищожаване на неваксинираните“, по един или друг начин. Това ще застраши всички хора, не само в Германия, но и в целия ЕС, в целия свят. Особено когато председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  също призовава ваксинациите да станат задължителни в целия Европейски съюз, а новата коалиция в Германия вече обсъжда принудителните ваксинации. Всичко това допълвам с коментар на новия канцлер Олаф Шолц: „За моето правителство няма повече „червени линии“ и ще направим всичко което трябва да се направи. Няма нищо, което да изключим. Не можем да си позволим това по време на пандемия. Опазването на здравето на гражданите е НАД ВСИЧКО.”

Да, когато германците поставят нещо „над всичко“, трябва да започнем да се тревожим. В момента, подобни изявления се посрещат от немите германци с малобройни протести. Малоброийни поради страх. В сравнение с Австрия, където десетки хиляди се опитват да се противопоставят на фашизма.

Но нека никой да не си мисли, че в Германия не се обсъждат проблемите на дискриминацията. Но не срещу неваксинираните, не, срещу морковите! Веригата супер маркети Aldi пусна реклама с щастливо „семейство моркови“, състоящо се от баща морков, майка морков и няколко моркови деца. На рекламата морковите имат нарисувани лица, а майката морков носи розова лента за коса в листата на косата си. За някои журналисти и „активисти“ обаче, морковите приличали твърде много на традиционно семейство. Едно списание нарече рекламата на семейството на морковите „дискриминация спрямо лесбийки и гейове“ и „пропуснат шанс за интеграция“.

Това е положението: Германската държава се притеснява за дискриминацията на гей морковите, докато в същото време призовава за погроми срещу „неваксинираните“.

Психическото състояние на Германия трябва сериозно да бъде поставено под въпрос и анализирано, защото всички знаем, лудите хора са способни на всичко и могат да бъдат много опасни.

Един неваксиниран германец, специално за Без Лого

п.п. Авторът на статията пожела да остане анонимен, защото споменаването на името му може да доведе до репресии срещу него и семейството му, ако някой доносник докладва за статията на „когото трябва“ в Германия.

One thought on “Един неваксиниран германец за ситуацията в Германия”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40