Долуподписаните граждани, с утвърдени хуманистични ценности, дейци на антифашистката съпротива и съпротивата срещу новата ненормалност, със солиден опит в борбата с фалшивите новини и държавния тероризъм,

алармираме нацията за пълзящата диктатура на истеричната, опростачена посредственост, която позволихме да овладее всички лостове и нива в българското общество.

Скъпи съграждани,

България катастрофира заради истеричните безсмислици на параноици, хипохондрици, ниската обща култура на държавни служители, на политически, медиен и експертен елит, тяхната поголовна некомпетентност и злоупотреба с власт.

Армии от наемници и фалшиви активисти открито проповядват нетърпимост и отвращение към личностния, телесния и националния суверенитет.

Демонстрират омраза към свободата на словото, основните човешки права и Конституцията на Републиката. Изискват от обществеността да нормализира сегрегацията, тиранията и патологизирания социален живот.

Дава се свободна трибуна на дивизии от политически и фондационни тролове, които най-безпардонно тероризират народа ни.

От екраните на Четвъртата власт се лее раболепие в полза на властта и презрение към хората, безсмислени констатации, неподлежащи на критичен анализ и нелепи тиради, хипнотизиращи жертвите на тоталитарната истерия.

Лумпенизираният и продажен елит на държавата е лесна плячка за прокарването на интересите на могъщи финансови институции, монополисти и безмилостни корпорации.

Призоваваме българското общество да спазва задължителна социална дистанция с хайлайфа на страната и заедно да се изправим срещу налаганото фашизиране на соцуима.

Веселин Николов – обикновен човек.

Ваня Милева – експерт по идентифициране на тролове.

One thought on “Представители на редколегията на Без Лого с отворено писмо към нацията”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40