Светът е друг. В това няма никакво съмнение. Това не е по-добър свят, но е ДРУГ. Американската глобална политическа хегемония беше пропукана, но след 24 февруари 2022г, с нея е свършено.

Колективният Запад от десетилетия действа, с всички средства, за да вкара Русия и Украйна във война – похарчиха милиарди долари за цветни революции, НПО и всякаква друга агентура, военно обучение на екстремисти, държавен преврат през 2013-2014г. Тази война трябваше да е продължителна, изтощителна, да се превърне във втори Афганистан за Русия, да издълбае завинаги кървава пропаст между два народа свързани исторически и кръвно.

Но, по всичко изглежда, че войната ще е кратка, което е още една грешна сметка на западните стратези.

Западът не дава пукнат цент за живота на обикновените украинци.

Русия не се намира в „небивала международна изолация“ както твърдят зомбитата от телевизионните екрани. Подкрепящи Русия или неутрални са, от изток на запад: Китай, Индия, Пакистан, Иран, Египет, Южна Африка, Бразилия. Изброените са големи държави, със силни икономики, в които реално погледнато живее 3/4 от населението на планетата.

Открито на страната на Русия са още Сирия, Йемен, южен Ливан, половин Либия, повечето държави в централна Африка, Венецуела, Куба, Никарагуа и др. Тоест, виждаме нагледно раждането на многополюсен свят, в който САЩ и сателитите му (ЕС, Канада, Япония) са само един от факторите. И то фактор, раздиран от тежки кризи и вътрешни противоречия.

Българските политически и интелектуални мекотели също не дават пет пари за украинците, всичко е пропаганда и потресаващо лицемерие.

Неистовото желание на определени среди тук, да се изпратят български оръжия на Украйна е политическо действие, целящо официално, черно на бяло, България да вземе страна в конфликта. Истината е, че български оръжия има в Украйна. Така, както български оръжия отидоха в Сирия, Ирак и Йемен при Ал Кайда и при ИДИЛ. Схемите и изпълнителите са ясни.

Българските военнолюбиви политически тахтаби защо не поискат от Русия да спре газовите доставки към нашата страна? Нали са за санкции? Усещате ли се за каква гротеска става на въпрос?

Нашите марионетки вият като побеснели по средствата за масова дезинформация, защото единственото, което крепи властта им НАД българския народ е международното положение, външните фактори. Разместването на геополитическите пластове, кризата на Запада, ще доведе до промени и сътресения, особено в периферни държави като България.

Елитите се страхуват.

Всички обективни и субективни фактори са налице.

Освобождението на българския народ е дело само на българския народ!

Време е.

За свободна, независима и социално-справедлива България!

Веселин Николов, 2 март 2022г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40