Множество впечатляващи мерки в областта на общественото здраве

Благодарен гражданин получава крайно необходима медицинска помощ
Благодарен гражданин получава крайно необходима медицинска помощ

Автор:

Източник: Anti-Empire

Бележка на редактора: Справяне с животинските резервоари на вируси (видеото показва домашни котки, уловени в мрежи в Шанхай; справянето с домашните любимци е част „от мерките срещу коронавирус“ според следния линк в Туитър):

Как се справят в човешките развъдници на вируса?

Според следния Туитър акаунт:

„Това видео е заснето вчера в Шанхай, Китай, от бащата на мой близък приятел. Тя потвърди автентичността му: Хората крещят от прозорците си след седмица на пълно блокиране, без да могат да напуснат апартамента си поради каквато и да е причина.“

Здравейте, приятели от интернет.

В началото на седмицата вашият скромен кореспондент от Москва попита дали можем да си поговорим малко за това, което се случва в Китай.

И така… какво се случва в Китай? Обществено здраве. Много впечатляващо обществено здравеопазване.

Да си призная, отначало бяхме малко скептични. Но сега разбираме, че поставянето на 25 милиона души под домашен арест – принуждаването на многобройните жители на Шанхай да разчитат на правителствени помощи, за да се изхранват – е мъдро, грижовно и много здравословно действие.

Вероятно си мислите: „Но предполагах, че затворите са извратени и антихуманни?“ Не и когато Китай го прави. Китай е различен.
Санитарни и много необходими съоръжения за „карантина“

На първо място трябва да разберете, че китайското правителство никога не би се отнасяло с хората си като с животни в клетки, освен ако няма наистина, наистина основателна причина. Вече е 100 % очевидно, че Шанхай е бил нападнат от изключително смъртоносно биологично оръжие, което принуждава властите да предприемат крайни мерки, за да запазят всички здрави и в безопасност.

Знаем, че това е вярно, защото импровизираните „карантинни“ центрове в Шанхай са изключително хигиенични и са специално проектирани, за да спрат разпространението на смъртоносни патогени.

Неотдавна UnHerd интервюира украинка, която е била отведена в едно от тези девствени здравни заведения (гигантски експоцентър, карантинен лагер), след като е получила „ненормален“ резултат от теста за ковид:

Тя споделя една кабинка със случаен непознат. Няма стени, няма врата. Това е гигантска стая с хиляди легла. Не се притеснявайте обаче, тя може да излезе навън, когато дойде време за тестове.

Но също така: тя не знае кога ще ѝ бъде позволено да излезе.

Хигиенично като музикален фестивал
Хигиенично като музикален фестивал

Няма душове. Ето как се почистват затворниците – пардон, „благодарните граждани, които са били предпазени от вируса“:

Обществено здраве
Обществено здраве

Още обществено здраве. И пералня?!?
Още обществено здраве. И пералня?!?

Не забравяйте, че това е високотехнологично и много необходимо съоръжение за „карантина“, което осигурява безопасността и здравето на хората. Би било напълно безотговорно дори да се предполага обратното.

Всъщност гражданите, поставени под карантина, са толкова благодарни, че са защитени от вируса, че започнаха да организират импровизирани паради (Демонстрация в болницата Founder’s Hospital в Шанхай):

Наистина няма причина да се оплаквате от това, че сте принудени да живеете в кабинка в експоцентъра. В безопасност сте. Здрави сте. Можете дори да излизате навън, когато е време за тестове. Получавате три безплатни хранения на ден. Не знаете кога ще ви бъде позволено да напуснете, но не е нужно да знаете. Това е истинско блаженство. Това са мокрите същите на всички.
Има много храна за всички!

Съществуват много безотговорни новинарски репортажи и видеоклипове, които уж документират как китайските власти се борят да осигурят храна на 25 милиона души, на които не е позволено да излизат навън.

Това е възмутително! Има достатъчно храна за всички.

„Къде са отишли всички вещи и провизии на хората от Шанхай?“:

Сграда в квартал на Шанхай раздаде тази храна на всички, а управителят на сградата имаше идеята да я раздели и да даде на наемателите по равен дял.

А ето и няколко китайци, които сияят от благодарност и признателност, докато получават дневната си дажба храна.

„В град Хангтоу в Пудонг, Шанхай, избухва бунт! Тъй като властите не дават провизии и консумативи на чужденците, те се разбунтуваха и започнаха да грабят“:

Ken Eto: „Ситуацията в Шанхай с недостига на храна очевидно е накарала хората да разграбват доставките. #covid19“

Michael Smith, Twitter: „Ситуацията в Шанхай е страшна. В социалните мрежи се разпространяват съобщения за милиони хора, които се борят да се нахранят, за възрастни хора, които нямат достъп до лекарства, за видеоклипове с избухнали малки бунтове. Много домакинства разчитат на неадекватни доставки на храна от правителството.“:

Winston Sterzel, Twitter: „Човешката цена на това ужасно затваряне е неизмерима, хората са доведени до ръба на пропастта, цената за психичното здраве е неизмерима, този човек обобщава чувствата на много хора в момента.“:

Военни, разположени за допълнително осигуряване на здравето и безопасността?

Съобщава се, че в Шанхай са пристигнали военни от НОАК, за да гарантират, че всички ще бъдат изключително здрави и в безопаснoст.

Byron Wan: „Твърди се, че НОАК се е преместила в Шанхай, за да помогне в борбата с пандемията.“:

„По улиците на Шанхай са забелязани голям брой войници“:

„Народната освободителна армия в изложбения център в Шанхай управлява карантинирането, заради ковид-19“

НОАК пристига в Шанхай в помощ на налагане на ковид-19 локдауни:

С помощта на военните това коварно западно биологично оръжие най-накрая ще бъде победено.

В петък Си Дзинпин защити изключително здравословните мерки, които се предприемат в Шанхай.

„На фона на пандемията ковид-19, която бушува в целия свят, ние поставихме на първо място здравето на всички участници, придържахме се към политиката за предотвратяване на повторно навлизане на коронавируса в страната, за да не предизвика нова епидемия, и стриктно прилагахме мерките за превенция и контрол“, заяви китайският президент.

Какво следва? Още тестове, разбира се. А след това може би определени райони на града ще бъдат „управлявани“ по различен начин в зависимост от определените „нива на риск“.

„Шанхай ще проведе нов кръг от тестове за ковид-19 в целия град, съобщи служител на пресконференция в събота сутринта. Въз основа на резултатите от тестовете градът ще управлява различни райони в зависимост от нивата на риск“

Чудесно здравословно здраве

Това са невероятни и радостни времена, приятели. Наистина сме благословени да живеем в епоха, в която нашите правителства не пестят средства, за да се грижат за нашата сигурност и здраве.

Jared T Nelson, Twitter:

„Ден 22 от престоя ми в ковид локдаун в Шанхай

Както се опасявахме вчера, имаме нови ограничения. Преди ни беше позволено да напускаме сградата (но не и общността), за да получаваме доставки – вече не; сега не ни е позволено да излизаме от вратата на апартамента си.“

Alice Su, Twitter: Както се вижда в Weibo: Жителите на Шанхай излизат на балконите си, за да пеят и да протестират срещу липсата на доставки. Появява се дрон: „Моля, спазвайте ковид ограниченията. Контролирайте желанието на душата си за свобода. Не отваряйте прозореца и не пейте.“

Neil Ferguson’s Calculator, Twitter: „Борис отново говори за блокиране, Шваб размахва пръст заради ваксините, безумните репресии в Шанхай продължават… и всичко това заради вирус, който сега е със смъртност по-ниска от грипа. Не, нещо наистина смърди в момента. Зловещо.“

„В момента в Шанхай хората, които са с положителен тест за ковид-19, се транспортират в лагери за неопределен период от време, без да се знае кога ще могат да се върнат. Жадувам за дните, когато можехме да гледаме на подобни авторитарни безумия, уверени, че нищо подобно не може да се случи тук.“

Има толкова много хейтъри и злобари, които поставят под съмнение добронамереността на нашите всемогъщи лидери. Какво не е наред с тези хора? Доверете се на плана. Те ще погрижат за нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40