Оправдаването на заключванията и утвърждаването на "заплахата" от ковид е работа, която вършите вместо истаблишмънта
Оправдаването на заключванията и утвърждаването на „заплахата“ от ковид е работа, която вършите вместо истаблишмънта

Източник: Off-Guardian

Според най-лошия вид специални тъжби, които видяхме в алтернативните медии напоследък, всъщност е добре да заключите гражданите си 24/7 до степен на психическо и физическо мъчение, ако наистина, ама наистина смятате, че там някъде има изключително страшен вирус.

Във всеки случай спрямо Китай това е така. Там „DEFCON нещо си“ (състояние на готовност за отбрана, тревожност от непрекъсната заплаха, постоянна заплаха) просто не следва същите етични правила. Защото на китайското правителство може действително да се вярва, че поставя гражданите си на първо място. Дори до степен да ги затвори и да изхвърли ключа.

Няколко основни неща, които тези хора трябва да запомнят, тъй като очевидно са спали в продължение на две години…

  1. Не. не е нормално да се затварят здрави и невинни хора. Дори в Китай.
  2. Заключването НЕ РАБОТИ за ограничаване на инфекциите. Дори в Китай.
  3. „Пандемията“ е лъжа. „Ковид“ е просто преименуване на нормално сезонно грипоподобно заболяване плюс безсмислен PCR. Всичко това е вярно и в Китай, между другото.
  4. Китай не е невинен страничен наблюдател. Той стартира целия фалшив сценарий за „пандемия“ още през 2020 г. с помощта на СЗО.
  5. И най-важното – чуваме да казвате „но биолабораториите!“ Това е опасно изключение в официалната версия, което ви насърчават да популяризирате.

Оправданието с биолабораториите е точно причината, поради която на историята „КОВИД е направен в лаборатория“ беше позволено да остане в основния наратив почти от първия ден, дори докато беше официално „отричана“.

💢 Точно затова „имейлите на Фаучи“ бяха „изтекли“.

💢 Точно затова Русия „откри“ милион „биолаборатории“ в Украйна.

💢 Точно затова Нюланд „призна“, че тези лаборатории са истински

💢 Точно поради тази причина лаптопът на Хънтър изведнъж се превърна във водещо заглавие в мейнстрийм медиите и всичко се въртеше около участието му в „биолабораториите“

Всичко това е, за да се изгради алетрнативна пропаганда история, за да може да се използва за оправдаване на нещо като Шанхай.

Единствената част от официалния разказ за КОВИД, която някога е имала истинско значение, е, че КОВИД е НОВ, СМЪРТОНОСЕН и НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ С НЕГО.

Съпротивата нарасна, когато хората започнаха да осъзнават, че това не е вярно.

Следователно съпротивата вероятно ще намалее, ако хората могат да бъдат наново убедени, че това Е вярно – например чрез нови вълни от истории за „биолаборатории“.

Така че, когато пишете оправдания за това, че Китай няма избор бла-бла, вие не само популяризирате известни и доказани лъжи относно ефективността на локдауните и реалността на „пандемията“, но и помагате за популяризирането на новата вълна „оправдано“ порно на страха.

Браво!

Превод: Ваня Милева

One thought on “Не, не е нормално, когато го прави Китай”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40