Кой е Володимир Зеленски?

Володимир Зеленски е комик и актьор и е настоящият президент на Украйна. Избран за поста през 2019 г. Преди това единствената политическа роля на Зеленски е в телевизионния сериал „Слуга на народа“, в който играе учител по история, който неволно е избран за президент.

През 2019 година Зеленски разкрива, че Джъстин Трюдо, министър-председателят на Канада, е неговото политическо вдъхновение.

Зеленски е обучен и подготвен от Световния икономически форум по програмата за млади глобални лидери, сред които са и Джъстин Трюдо, Никола Саркози, Ангела Меркел, Тони Блеър, Виктор Орбан и още много известни имена, включително и бившият премиер на България Филип Димитров. Филип Димитров е член и на Мадридския клуб, където му правят компания президентът Бил Клинтън, Гру Харлем Брунтланд, която изготвя доклада „Нашето общо бъдеще“. В Мадридския клуб членуват и Михаил Горбачов, който заедно с Морис Стронг (протеже на Рокфелер) подготвя Хартата на Земята и заедно с комисията Брунтланд поставят основите на съвременния вариант на „зелената сделка“.

Прочутите „Досиета Пандора“ разкриват, че Зеленски е съхранявал плащанията от главния си спонсор, израелеца Игор Коломойски, в офшорни сметки. Коломойски също така финансира неонацисткия батальон „Азов“ и батальона „Айдар“.

През 2020 година Зеленски обяви пред Световния икономически форум, че Украйна кани всички заинтересовани страни и бизнес партньори на СИФ, за да изградят новата Украйна в технократска дистопия, както знаем от програмите на форума и от последвалите иновации в страната.

„Украйна ще се превърне в инвестиционната Мека на Централна и Източна Европа, основният двигател на икономическо развитие… “ – зявява президентът Зеленски пред корпоративните си партньори от СИФ.

Сред „иновациите“ на Украйна в духа на „Големия ресет“ на Световния икономически форум са:

  • Програмата „пари за ваксини“, инициирана от президента на Украйна Владимир Зеленски, която има за цел да „насърчи хората да се ваксинират срещу ковид-19 и да подкрепи онези сектори на икономиката, които пострадаха най-много от карантинните ограничения“.
  • Проектът „Държавата в смартфон“ на Михайло Федеров, вицепремиер и министър на цифровата трансформация на Украйна, цел на който е до 2024 г. 100% от всички държавни услуги да са достъпни онлайн, включително и CBDC (електронна валута на централната банка), като 20 % от услугите да се предоставят автоматично, без намесата на служител. Михайло Федоров е участник в сесията на СИФ „Разширяване на системите за дигитална самоличност“ на 7 април 2021 г.

През 2021 Зеленски съобщава своите планове за спасяване на човеството, които напълно съвпадат с измамата на Римския клуб (1) (и на Световния икономически форум (2)) за „глобалното затопляне“ и „зелената сделка“, които нямат нищо общо с климата или природата и всичко общо със създаването на системи за търговия с въглеродни данъци (въглеродни кредити): нов механизъм за финансов надзор, наблюдение и глобална данъчна програма за контрол на цялата човешка дейност. Програмата на СИФ, която е продължение на плановете на Римския клуб, стана известна като „Големия ресет“ или „Голямото зануляване“ по време на ковид „пандемията“.

В ексклузивен коментар за GreenDeal Зеленски декларира:

По-нататъшното развитие на човечеството зависи от това какво ще успеят да направят държавите и бизнеса през това десетилетие. Ако не успеем да намалим темповете на изменението на климата, то след 2030 г. социалните и икономически загуби ще бъдат толкова значителни, че просто дори не си го представяме. Никой в ​​света не може да се скрие от тази заплаха в рамките на своите национални граници. И никой няма да може да победи климата за сметка на политиката.

Руско-украинската война значително намалява зависимостта на Европа от руската енергия и засилва необходимостта от постигане на Целите за устойчиво развитие на ООН и „нулеви нетни емисии“, които са в основата на програмата за Големия ресет.

Войната дава огромен тласък на правителствата по света да преминат към „зелената сделка“, другото име на измамата/превратът „Големия ресет“, като се стремят към по-голяма енергийна независимост и в крайна сметка да насочат населението си към нова система за данъчно облагане на въглеродните емисии, известна още като икономика на въглеродните кредити.

В изказване в датския парламент от 29.03.2022 г. Володомир Зеленски призова всички западни държави да приемат бързо т.нар. „зелена енергийна политика“. „Руската агресия срещу Украйна трябва да ускори зелената трансформация в Европа“, според Зеленски. Както с ковид, така и с „руската агресия“, „здравните мерки“ или съответно „санкциите“ нямат нищо общо със заявената цел.

Както заключва TruthTalk:

Зеленият нов курс, програмата за възстановяване и разивите и проектът на западните държави за борба с изменението на климата са много по-важни от една финансирана от САЩ прокси война. Украйна се използва като инструмент за програмата на глобалистите за „свят с нулево потребление“, както и като изпитателен полигон за амбициите на СИФ за „Голямо нулиране на цифровата идентичност“.

Бележки:

1) Римският клуб е основан от (предполагаемия) член на Клуб 1001 Александър Кинг през 1968 г. заедно с втория човек на Фиат Аурелио Печеи и Дейвид Рокфелер. Кинг и Печеи са висши служители на НАТО.
Аурелио Печеи е и председател на Икономическия комитет на Атлантическия институт, а Александър Кинг е генерален директор по научните въпроси на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР).
Римският клуб израства от международна конференция през 1965 г., наречена „Условията на световния ред“, във вила „Сербелони“ в Беладжио, Италия, която е собственост на фондация „Рокфелер“ и която е спонсорирана от фронта на ЦРУ – Конгрес за културна свобода (ККС), с безвъзмездна помощ от фондация „Форд“ и Американската академия за изкуства и науки. Римският клуб формулира посоката и политиката на ООН. През 1972 г. Римският клуб представя първия си доклад – „Границите на растежа“. Въз основа на този доклад формулира програма 21, която днес е представена като „Големия ресет“/4-та индустриална революция/зелената сделка. Във всички случаи означава едно и също нещо.

2) Световният икономически форум е произведение на Римския клуб и Ото фон Хабсбург. СИФ е в „публично-частно партньорство“ с ООН от 2019 г.

Клаус Шваб приветства участниците в първия Европейски симпозиум по мениджмънт (преименуван на Световен икономически форум) през 1971 г. Ото фон Хабсбург (вляво) произнася основната реч на откриващата сесия.

Ваня Милева

One thought on “Кой е Володимир Зеленски?”
  1. Най вече шут ходил да забавлява богаташите по яхтите им! Това е той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40