Здравейте, приятели на „Без Лого“. Вече повече от година, в нашата фейсбук страница се забавляваме с иронично-саркастичната рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“ (името е откъс от Ботевата публицистика). Надяваме се, че нашите политически шеги са ви допаднали? Но както казват хората „Добре, че е шегата, за да си кажем истината“. Често се е случвало, небивали събития да предадем толкова достоверно, че някои читатели не разбират иронията и искрено се възмущават от това, което според нас е казал Кирил Петков, Джефри Сакс, Бойко Борисов или Джо Байдън…

В тази публикация, като една своеобразна антология, сме събрали „емисиите“ на „И да не е истина, не е и лъжа“ от лятото на миналата година досега. Приятно четене.

 

В саркастично-ироничната ни рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“, един разговор за пандемия, мерки и ваксини между ДОКТОР (подчертаваме с главни букви) Симидчиев, проф. Радка Аргирова и доцент Мангъров, който НЕ СЕ Е ПРОВЕЛ, но е много възможно да изглежда точно така:

Нова Телевизия

На гости в ефира на Нова телевизия бяха Д-р Александър Симидчиев, повтаряме ДОКТОР Александър Симидчиев, проф. Радка Аргирова и доцент Атанас Мангъров.

Д-р Симидчиев обясни своето научно мнение, 100% научно издържано, базирано на истински научни публикации, да повторим – НАУЧНИ публикации – за това, че ваксините срещу ковид не предпазват от инфекция, но болните не умират много. Проф. Радка Аргирова потвърди тезата на колегата си: „Смисълът на ваксините е точно такъв. Те ви гарантират, че няма много-много да умрете“.

Симидчиев продължи: „Разбира се. Като имаме предвид, че рискът за лица под 50 години за фатален изход от ковид е по-нисък от грип, то по всяка вероятност ваксините трябва да станат задължителни. Половината свят е ваксиниран. Европа е ваксинирана на 75%. Само у нас не се ваксинират. Яко ще се мре.“

Проф. Аргирова допълни: „България ще се превърне в ковид гето. Вирусът ще стане ендемичен и са възможни различни огнища на зараза. Дори днес имаме данни за нова мутация на наша територия, която причинява прекомерно окосмяване в носа, хъркане и засилено слюноотделяне.“

Доцент Мангъров се включи с въпрос: „Защо в цяла Европа инфекциите се увеличават и отново се заключват?“

„Това не е възможно!“ – възкликна Симидчиев. „Но дори да е възможно, виновни са антиваксърите.“

Доцент Мангъров разясни феномена на д-р Симидчиев: „Колега, препаратите не предпазват от инфекция, затова инфекциите нарастват в цяла Европа. Следователно сертификатите нямат какъвто и да било медицински смисъл.“

Възмутен, Д-р Симидчиев се нахвърли върху доцента: „Това е нелепо. Отново конспирацията за Бил Гейтс, а? И за Ротшилд? Мислите ли, че Китай симпатизират на Ротшилд?“

Доцент Мангъров репликира: „Дори според вашите стъкмистики, ваксините не спират заразяването и разпространението на инфекцията.“

Д-р Симидчиев се възмути: „Заразяването и предаването на заразата са без значение, отживелици и антинаучни доводи. Самият изпълнителен директор на Пфайзер каза: Нашите ваксини предлагат ограничена защита, ако въобще спомагат за каквато и да било защита. Следователно съвременните ваксини не предлагат защита, това е нова технология. И тази антиваксърска пропаганда трябва да спре!“

Проф. Радка Аргирова също реагира остро на доцента: „Как не Ви е срам!“.

Водещият се притече на помощ на ДОКТОР Симидчиев, като му подаде чаша вода, за да заглади фалцета и изгледа укорително доцент Мангъров, който видимо не се срамуваше.

„Защо в Европа отново се заключват?“, отвърна с въпрос Мангъров.

Симидчиев обясни търпеливо след няколко глътки студена вода: „Заключват се за всеки случай. Хората си гледат здравето, не е като тук – варварщина. Повтарям – ВАРВАРЩИНА. Цивилизованите държави се заключват, бият антиваксърите, ритат ги, понякога стрелят по тях, а у нас ги канят в студиата. Нашето е фашизъм. Повтарям ФАШИЗЪМ!“

„Следователно ваксините не спират вируса и сертификатите са безсмислени от епидемиологична гледна точка.“, доцентът продължи да настоява на своето за ужас на Български лекарски съюз и проф. Радка Аргирова, която изсъска: „Безобразие!“.

ДОКТОР Иван Маджаров от БЛС се включи на живо в ефир, за да изрази позиция: „За огромно съжаление, доцент Мангъров е срам за нашето корумпирано съсловие и ни поставя в неудобно положение. Доцентът се разследва от комисията по етика, която установи, че доцентът притежава етика и препоръчва да бъде изпратен в превъзпитателен лагер, докато преосмисли позициите си.“

Оказа, че в студиото присъства също Нона Йотова, която пропя: „Не завиждам, мале, не завиждам.“

Водещият се обърна към Мангъров за коментар.

Доцент Мангъров обясни: „Виждате ли? След като ваксинираните пренасят вируса, то сертификатите са безсмислени, защото от епидемиологична гледна точка няма разлика между ваксинирани и неваксинирани“.

Проф. Радка Аргирова почервеня от негодувание: „Какво нахалство!“, а д-р Симидчиев се задави с вода.

 

Централна информационна емисия „И да не е истина, не е и лъжа.“

20 юли 2021

Водещите новини след милионните протести във Франция и Гърция срещу задължителните ваксини и в защита на човешките права.

Добър вечер, уважаеми зрители, водещите новини.

Нова ТВ

Трима души излязоха днес по улиците на Париж, за да поискат джендър неутрални обществени тоалетни. Събитието беше отразено от големите национални медии и със специален репортаж на Франс Прес.

У нас – депутати от ГЕРБ се сбиха с депутати на Демократична България, защото ги помислиха за депутати от Има Такъв Народ. По случая се води следствие.

БТВ

От Има Такъв Народ потвърдиха заявката си за космическата програма на България и представиха козата Спаска, одобрена след кастинг. Лидерът на партията Слави Трифонов се ангажира да засенчи славата на овцата Доли и да излети със Спаска в Космоса. На въпрос какво мисли за демографския срив и бедността у нас, Трифонов отново замълча. Тошко Йорданов каза, че ще имат позиция за бедността в шест часа на въртележката.

Ройтерс

Министър-председателят Борис Джонсън удържа на обещанието си за „Ден на свободата“, в който премахна всички ковид ограничения и мерки, въпреки предупрежденията и опасенията на „Експерти по управление на кризи“ и леви организации, че поставя свободата преди робството. Около обяд, един човек беше хоспитализиран от Делта вариант с придружаваща причина падане по стълбите, което помрачи инициативата на премиера. Очаква се Джонсън да поправи безотговорното си поведение и да въведе много скоро задължителна ваксинация и нов локдаун.

Гардиън

Белите мечки в Македония преживяха нов шок от глобалното затопляне и климатичните промени и две от тях се удавиха в поройните дъждове.

Капитал

Руски хакери са заспали на клавиатурата и са въвели кода за разбиване на защитата на Пентагона. Американските специални служби са ги разкрили, след като хакерите са публикували във фейсбук профилите си кодовете и свои селфита с Путин. Поради зачестилите хакерски атаки на анонимни терористи, ЕС обсъжда спешното въвеждане на пръстови отпечатъци за ползване на социалните мрежи.

Карбовски рецитира:

„Гейове. Мрак.

Чернилката в дробовете ти от мръсотията над София.

Най-тъжният град.

Сърцето ти се къса заради Нея.

Жени. Защо? Свирки. Полиция.

Веднъж ме биха, докато се биех с комунистите 1997г.

Сега сте вие.“

Дойче Веле

За съжаление, случаи на Делта вариант в България не могат да бъдат открити, заради неработещата здравна система и липсата на свобода на словото. Има високи очаквания към новото правителство както в областта на здравеопазването, така и в откриването на Делта вариант на есен. Опасенията са, че ако случаи на Делта вариант не бъдат открити, България ще изостане много при въвеждането на масовата цифровизация и ограничаването на човешките права на конспираторите и антиваксърите.

 

Централна информационна емисия „И да не е истина, не е и лъжа“

Водещите новини на 28 юли 2021

Нова телевизия

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се ваксинира пред камери срещу коронавирус с препарата на „Модерна“. След което направи изявление: „Ваксинирам се, въпреки, че съм изкарал болестта. Избрах Модерна, защото съм модерен, а не като Корнелия със Спутник или Рашков с дамаджаната. Слави няма нужда да се ваксинира, защото е рептил“, заяви бившият министър – председател. Борисов попита медицинската сестра дали трябва да се съблича. „Не, не, моля ви!“ – отговори сестрата, а лидерът на ГЕРБ се засмя – „не желая да Ви разсейвам“.

Борисов скромно обясни, че има толкова антитела, че може сам да защити цяла България, но само с ваксинация е възможен „колективен имунитет“, „иначе няма да ни пуснат да пътуваме“. Каза също, че е против „задължителните неща“, но ако българите продължават да упорстват, ваксинациите ще трябва да станат задължителни.

Лекар, присъстващ на манипулацията, се опита да информира бившия премиер за евентуалните странични ефекти от ваксината, но Борисов го спря и му обърна внимание, че информираното съгласие е напълно достатъчно за да откаже всички, с изключение на ГЕРБ – Жени и ГЕРБ – Младежи.

Ню Йорк Таймс

Леви организации обвиниха теоретиците на конспирацията в дезинформация, която спира на всяка крачка успешното справяне с глобалната пандемия. Според социалистите и модерните леви, конспиролозите и „кюанонърите“ не спират от година и половина да разпространяват фейк нюз за това, че ваксините ще станат задължителни, правата на неваксинираните ще бъдат отнети, а ваксионационните паспорти са път към въвеждането на индивидуална цифрова идентичност в новата глобална техно-феодална система.

Гардиън

Правозащитни организации обединени в инициативата „Не ми се обиждай, но ние сме либерал-нацисти“ призоваха за „Окончателно решение на въпроса с неваксинираните“.

„Според нас е време да приемем заплахата от неваксинираните сериозно. Правата на отговорните граждани трябва да бъдат защитени! Подготвяме проект за създаване на  специализирани психиатрични клиники, където отказващите ваксина не само няма да представляват заплаха за почтените хора, но ще им бъде предоставена психиатрична помощ за преодоляване на съмненията. Нашето предложение е да се започне с кратки електрошокове и изолация. В случай, че в обектът не се наблюдава подобрение, може да се премине към лишаване от храна, стимулиране на научното мислене със звуци и безсъние, продължителни електрошокове или в краен случай евтаназия.“

И накрая нещо, което не е майтап.

Притеснени от надигащата се четвърта вълна, множество заболели фалшиви профили в Туитър се активизираха, за да споделят преживяванията си от новия Делта щам. Посланието на менте – профилите е едно и също:

„Току що излизам от спешното. Отново сме разбити от вируса. Делта вариантът се разпространява безконтролно и е много по-заразен от оригиналния вирус. 99% от приема в интензивното отделение е от хора, които НЕ са ваксинирани. Реално на всички от тях им се иска да бяха.“

https://twitter.com/YouKnowMares?s=09

 

Централна информационна емисия „И да не е истина, не е и лъжа“.

Водещите новини на 11 август 2021

БНТ

В специално интервю на Джефри Сакс за предаването „Панорама“, известният икономист и съветник на правителствата в Източна Европа и Русия за прилагането на „Шокова терапия“ като преход към пазарна икономика (от която обществата са в шок и до днес), заяви: „Моите клиенти сред елита не могат да отговарят за разхайтеното поведение на консуматорите!“. Към настоящия момент г-н Сакс е директор на Центъра за устойчиво развитие към Колумбийския университет и президент на Мрежата за решения за устойчиво развитие на ООН. Пред Бойко Василев г-н Сакс каза още: „Международните корпорации откликнаха на нуждите на потребителите за безкрайно количество непотребни вещи, проектирани така, че да се счупят за един сезон. Свободният пазар донесе много позитиви на човечеството, но хората са толкова алчни, че искат още и още. Изразходват ресурсите на планетата. Неприятно е и за бизнеса, на който непрекъснато се налага да произвежда нови продукти и да печели от потреблението. Това води до лоша карма. Достъпът на хората до ресурсите на Земята трябва да бъде прекратен. Искаме бизнесът да се занимае с човешкото поведение, с лошите навици на хората, толкова „не зелени“ са техните навици, с нефункционалната им имунна система, с депресиите им. Налага се да поправим хората. Нужни са огромни инвестиции!“, завърши Джефри Сакс.

БТВ

ООН потвърди, че промените в климата се дължат на човешката дейност. Според „Междуправителствен панел за климатични промени“, втората най-некорумпирана организация в ООН след Световната здравна организация (СЗО), човечеството ще замрази температурите на Земята само ако рязко промени поведението си. Това, което ООН предлага на хората ако искат да спасят планетата от глобалното затопляне, е: да не пътуват, да не харчат електрическа енергия, да не раждат деца, да спрат консумацията на месо, да не пият вода, да живеят периодично заключени по домовете си (ако имат такива), да се откажат от гражданските си, трудови и политически права, да предадат контрола над водата, горите, обработваемата земя и полезните изкопаеми на мултинационалните корпорации и наднационалните международни структури.

НОВА ТВ

България се превърна в пионер на нова общоевропейска инициатива, която беше одобрена от Европейската комисия и лично от г-жа Урсула фон дер Лайен. Нейното име е „Зелено, устойчиво, толерантно и сигурно бъдеще“. Идеята е на българските евродепутати Радан Кънев от „Демократична България“ и Петър Витанов от БСП.

„Целта е, на общоевропейско ниво да усилим подкрепата за Зелената сделка, задължителната ваксинация срещу коронавирус и ратификацията от всички страни в ЕС на Истанбулската конвенция“, заяви Радан Кънев.

Новата инициатива беше подкрепена с първи по рода си „Синьо-розово-зелен Прайд“, който се проведе днес в София. Участниците бяха поведени от евродепутатката от БСП Цветелина Пенкова и депутатката от „Демократична България“ Антоанета Цонева, на тротинетки. В шествието се включиха и представители на гражданското общество и НПО, като „Нови соросоидни инициативи“, „Национални предатели срещу заплащане“, и много други.

НОВА НЮЗ

Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ търси народ, който да я подкрепи.

– „Напълно убедени сме, че има такъв народ“, заяви лидерът Слави Трифонов в интервю пред Тошко Йорданов  – „Мисля, че имам и кабинет. Трябва да имам такъв кабинет. Търся народ и кабинет. Никога не съм ви лъгал! Мълчах през цялото време и ме избраха. И сега какво да правя? Мисля да подкрепя президента.“, завърши Трифонов.

 

Централна информационна емисия „И да не е истина, не е и лъжа“

1 септември 2021г.

Водещите новини

Капитал

Инфлацията от новите 11 трилиона долара само за година и половина в американската и световната икономика е временна. Еврозоната е в идеално състояние. Дигитални валути на централните банки няма да има. Здравните „зелени“  паспорти нямат нищо общо с електронна идентичност, социален кредит и електронен портфейл. Световната икономика с няколкостотин трилиона дълг е в перфектно състояние. Спете спокойно, деца.

НОВА ТВ

Синдикатът на българските учители (СБУ) излезе с позиция, в която безкомпромисно защитава бъдещето на ученици и учители. В съобщението г-жа Янка Такева посочва:

„Все повече работни места ще изчезват, поради автоматизация и технологизация, така че според нас може спокойно да премахнем образованието изцяло. Няма място за традиционното училище в дигиталния свят. Това са инвестиции на вятъра. Нека всеки да си учи и да си браузва, каквото му е интересно, така или иначе е без значение, защото няма да си намери работа. Учене през целия живот! Ние залагаме на геймърските платформи за самообучение и учене през целия живот!“, завърши г-жа Такева, като допълни, че ще се кандидатира за доживотен председател на СБУ.

БТВ

Жан-Клод Юнкер се появи в Европейската комисия в състояние,  в което видимо трудно пази равновесие, с обувка на единия крак и сандал на другия и поиска обяснение от Урсула фон дер Лайен:

– Кой, по дяволите, измисли тази кретенска пандемия?!?

Председателят на комисията запази самообладание и учтиво напомни на колегата си, че трябва да носи маска за пред камерите, дори в нетрезво състояние. Млад мъж с азиатски черти изтича пред Юнкер и му нахлузи синя бурка с думите – „покрийте се, моля ви, госпожо!“, от което социалните мрежи изригнаха, а няколко талибански акаунта започнаха да стрелят напосоки от възторг.

БНТ

Главният държавен здравен инспектор доцент Ангел Кунчев е бил заснет тайно докато с маска пред огледалото в репетиционната на БНТ е подготвял представянето на новите здравни мерки. На видео, снимано от пожелал анонимност служител на телевизията се чува как доцентът се обръща към обществото, тананикайки си: „Пиленце сладко, ела при батко да ти каже новите мерки. Да, белезници имам за непослушните. О, много сте палави, не искате да се ваксинирате, ама ще ви накажа, да, да, ще ви вържа за радиатора“. Здравните власти, математическият факултет на СУ, „Да България“ и фондация „Америка за България“ нарекоха разпространеният в социалните мрежи видео клип „фалшификация и грозна провокация на конспиратори и екстремисти“.

 

Централна информационна емисия „И да не е истина, не е и лъжа“.

14 септември 2021г.

Водещите новини

Капитал

Доброволец от инициативата „Трансхуманисти за тоталитарно бъдеще“ към партията „Нацистка България“, сподели за екипа на Капитал, че подготвят закон за карантинните центрове, който ще даде възможност на икономиката да се съвземе, а обществото ни да стане по-зелено и социално отговорно. „Готвим проектозакон за концлагерите, тоест карантинните центрове, с който ще криминализираме свободата на словото и неприкосновеността на тялото. Според нас, тези свободи са недопустими в модерна България и отново изоставаме от големите Западни демокрации. Недопустимо е в 21 век неваксинирани терористи да се разхождат с бъгави имунни системи, биологични полове или собствено мнение и нищо да не можем да направим. Това е варварство. Разчитаме на „Нацистка България“ да внесе закона в пленарна зала в следващия парламент“, заключиха активистите-тоталитаристи.

БНТ

Специалистът по епидемиология на болестите, предавани по полов път, председател на Асоциацията на здравните плеймейтки и съветник на здравния министър, проф. Кака Астра Модерна коментира пред БНТ нуждата от политическа воля за излизане от здравната криза: „Аз, таковата… Бих посъветвала политиците да се обичат.“ След кратко мълчание проф. Модерна допълни: „Любовта е безопасна, когато сме напълно ваксинирани, заключени и си носим маските. Нужна е единствено воля.“

Ройтерс

Днес Европейската комисия обяви, че ще емитира облигации на ЕС SURE на стойност 10 млрд. евро като социални облигации. Голдман Сакс, Морган Стенли и Блек Рок бяха сред инвеститорите, които осигуриха финансирането на социалните проекти, които целят да постигнат положително въздействие в държави, жертви на необяснимо саморазрушително поведение, свързано с фалиране на местната икономика и масово нарушение на човешките права. Проектите включват курсове по положително мислене за безработни, поощряване на здравния фашизъм, както и щедри бонуси за политици за добре свършената работа по унищожението на обществото. Социалисти от фондация „Леви за устойчиво развитие на бедността“ лобираха пред държавата за ползите от социалните проекти и инвестициите във въздействие.

БНТ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи заявка за силно представяне на предстоящите избори, като категорично заяви на Румен Радев, че ще го плющи като чиния с лика на Цветан Цветанов, докато играе сиртаки на гроба на политическия проект на Асен Василев и Кирил Петков.

Цвета Караянчева заяви, че твърдо застава зад корупционните схеми на проф. Асен Балтов от Пирогов и е възмутена от уволнението му, което бележи краят на една епоха.

Евронюз

Специален репортаж на Ларс Джендър-Махер.

„Гневът на европейският и световен естаблишмънт срещу българския народ, става все по-голям. Защо? Българите не вярват нито на своите, нито на чуждите политици, не се страхуват от пандемията и вируса и бойкотират общоевропейската кампания за ваксинация. Ходят на море, вдигат сватби и псуват на поразия само ако чуят за мерки. Това поведение първоначално предизвика недоумение, но все повече официални представители на ЕС застават на позицията, че българският народ става опасен и са необходими решителни действия. Българският евродепутат Радан Кънев внесе проект за резолюция на Европарламента, с която на България да бъде изпратено последно предупреждение: „Не можем повече да чакаме, време е за хуманитарна интервенция на НАТО, която да възстанови реда в България“, завърши речта си г-н Кънев.“

 

Централна информационна емисия „И да не е истина, не е и лъжа“

17 септември 2021г.

Водещите новини

БНТ

Главният държавен здравен инспектор доцент Ангел Кунчев не можа да сдържи сълзите си пред репортер на БНТ и заяви: „Аз съм идиотът на Европа!“

В доклада си за състоянието на Съюза председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен нарече доцент Кунчев „идиот“, с което шокира българските власти, медиите и социалните мрежи.

Доцент Кунчев допълни: „Г-жа Фон дер Лайен е права – Аз съм пълен идиот! Разбирате ли? Дори специалните генни терапии за лечение на тежък идиотизъм, не ми помагат. Бих си вече 20 ваксини „анти-идиот“. Аз съм безнадежден случай“, завърши хлипайки доцент Кунчев.

БТВ

Кирил Петков заяви, че е твърде интелигентен, за да коментира унищожаването на българската енергетика:

„Прекалено съм интелигентен, не мога да коментирам. Завърших Харвард, симпатичен и скромен съм, любезен, постигнал съм повече, отколкото Вие някога ще постигнете. След изборите, Моят политически проект и Демократична България ще се коалират и ще направим правителство. Ще наваксаме със Зелената сделка и ще Ви върнем в Каменната ера. След като изравним със земята Марица-Изток, на мястото на мините и ТЕЦ-овете ще направим тех-паркове в които за  нуждите на Каменната ера ще разработваме специални кракомобили по модел на „Семейство Флинстоун“, но с вграден датчик за крачки, брояч на калории и кю ар кодове за здравен статус. Считам сериалът за истинско вдъхновение и надскочил времето си.“

КАПИТАЛ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше засечен от Интерпол да се укрива заедно с Делян Пеевски в плевнята нa Мустафа Карадайъ, изградена по европейски проект за половин милион лева. Арестувани са и обитателите на плевнята – 10 кокошки-носачки и една крава. На всички са повдигнати обвинения за рекет, изнудване и пране на пари. След изтичане на 72 часовия арест, кокошките и кравата бяха освободени, след като заподозрените Борисов и Пеевски са идентифицирани от свидетели-читатели на Дневник и Капитал.

 

Централна информационна емисия „И да не е истина, не е и лъжа“

28 септември 2021г.

Водещите новини

Дойче Веле

Климатичната активистка Грета Тунберг се кандидатира за канцлер на Германия.

„Няма значение, че изборите минаха, климатът не чака!“ – заяви защитничката на Земята пред аудиторията от платени зелени агитатори, ученици, които се биеха и се замеряха с хартиени самолетчета и представители на Блек Рок, Световната банка и фондация Рокфелер.

Сред бурни ръкопляскания на плейбек, Блек Рок зачеркна от изборните резултати името на победителите от Германската социалдемократическа партия и сложи на тяхно място новата печеливша коалиция „Грета – Зелените“ като и даде 20% преднина пред Християндемократическия съюз. „Така е по-добре.“ – отбелязаха от Блек Рок.

Капитал

„Инфлацията за третото тримесечие на 2021 година е временна и се очаква да приключи през 2030 година“, обясни вицепремиерът Атанас Пеканов. „Не трябва да се спекулира със страховете на гражданите. Ей го къде е 2030-та, не остана.“

Нова телевизия

Редакционната колегия на Нова телевизия горещо се извинява за изпуснатия материал в публичното пространство относно унищожението на продоволствените вериги от кибер-атаки и грип.

„Ще съобщим за недостига на храни и стоки от първа необходимост, когато получим знак от колегите от Световния икономически форум. Към този момент гражданите няма за какво да се притесняват, киберпандемията е теория на конспирацията.“

Гардиън

Леви и зелени активисти настояха за – ваксинационни паспорти, уволнения, лишаване от доходи, здравни грижи, социални помощи и достъп до обществения живот на страната – за всички работници. Лозунгът на групата е „Работническата класа е калта на земята и трябва да бъде ликвидирана“. Призивът на активистите беше подкрепен от леви партии и НПО и казионни синдикати. Екипът на Гардиън също горещо застава зад инициативата.

 

Централна информационна емисия „И да не е истина, не е и лъжа“.

7 октомври 2021г.

Водещите новини

БНТ

Пресцентърът на Министерството на здравеопазването заяви, че са приключили успешно преговорите между министър Кацаров и генералния директор на БНТ Емил Кошлуков за копродукция, която да върне на екран популярното през 90-те години „Супершоу Невада“, вече като „Супершоу Ваксина“. Водещ отново ще е Къци Вапцаров, а при Колелото на късмета, разбира се, Гала.

В надпреварата за множеството награди ще участват само двойно ваксинирани участници, с редовни и проверени ваксинационни сертификати. Голямата награда в шоуто ще е електромобил. Игрите с публиката ще се извършват при спазване на всички противоепидемични мерки, 2,5 метра социална дистанция и маски за всички зрители.

На Всяко шоу ще има специални гости, като за премиерното излъчване са потвърдили присъствието си Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев и нейно превъзходителство посланикът на САЩ г-жа Херо Мустафа.

БНР

Пред камери беше записан неформален разговор между бившият премиер Бойко Борисов и председателят на Европейския съвет (2014-2019) Доналд Туск.

„- Доналд, брат, само ти ма разбираш. – Борисов изля болката си пред Туск. – У нас не ме оценят. Матриалът е такъв, неблагодарен. 90% пенсионери. Само плюскат, харчат и не искат да се ваксинират. Всеки ден копаем трупове. Вчера се спънах в един на Витошка. Оставих им здрави улици и здрава държава, Радев ги счупи за половин година. Чакай да те прегърна, да си напрaвя селфи с президента на САЩ.“

Румен Христов от СДС подсказа на Борисов, че това не е Доналд Тръмп, а Доналд Туск.

„- Кой беше този? Няма значение, мой човек, дай да те гушна. Оу, много си твърд, не като Радев. Радев – мек. Мекият юмрук.“

Дневник

Кирияк Иванов, съпредседател на обединението Нацистка България, заяви, че отново залага на лустрация в програмата си за декомунизация на България.

„- 75 години стигат! Времето е наше! Ля-ля-ля-ля. Казаха ми да си пия хапчетата, но не помага. България е окупирана от Червената армия! Само ваксините ми действат добре. След десетата започнах да си говоря с Брежнев. Имам чувството, че вече съм министър-председател, готов съм да поема тази отговорност!

„- Аз също съм готов да поема тази отговорност“ – репликира скромно и веднага Кирил Петков, като обясни, че е твърде интелигентен, за да коментира подробности за кандидатурата си.

БТВ

Инициативен комитет на калинките, кърлежите и поповите прасета издигна кандидатурата на професора по паразитните болести Ананас Гъбичков за президент на България. Радомир Чолаков коментира пред БНР, че средното IQ в партия ГЕРБ се е повишило с цели 2 пункта – от 40 на 42 и вече спокойно може да се противопостави на „харвардчетата на Радев“. Чолаков разясни, че идеята на ГЕРБ е изолиране на Корнелия Нинова и „пълно обединение на десните партии в името на Зелената сделка, усвояването на фондовете, „за да изградим по-добре“ устойчивото светло бъдеще следвайки програмата за Голямото зануляване на Световния икономически форум и лично на другаря Швааб.“

 

Централна информационна емисия „И да не е истина, не е и лъжа“.

Водещите новини

НОВА ТВ

Ахмед Доган и Иво Прокопиев подписаха политическо споразумение за сътрудничество в борбата с „Дълбоката държава“ в България. Очаква се медийните групи на господата Пеевски и Прокопиев също да се обединят в една.

БТВ

Алена предсказа завръщането на Бойко Борисов на политическата сцена след има-няма още 5 до 10 локдауна, прероден в новият вариант на коронавирус епсисол плюс минус Рак, при навлизането му в Козирог. Алена предупреди всички да си носят маските до второто Му пришествие и призова всички да се ваксинират.

Дойче Веле

„Ситуацията с ваксинацията в България излиза от контрол“: пише германският вестник „Ди Велт“.

„Не можем да ги контролираме“ – признава директорът на Онкологията в София д-р Стефан Константинов пред изданието Филип Фолкман-Шлук. „Заплашвахме ги, лъгахме ги, всеки ден им броим заразените, видя ли болен в моята онкология, веднага му поставям диагноза за коронавирус, барем се стреснат малко да си сложат ваксина. Нали гоним бройка. Бройка гоним, а не здраве!“.

„Далеч по-страшно е онова, което става в социалните мрежи в България“, казва Тихомир Безлов. Неговият „Институт за изследване на пропагандата“ отдавна следи как социалните мрежи пробиват през дезинформацията на корпоративните медии. „България няма доверие на официалната доктрина, възприета с пълно единомислие от корпоративните средства за дезинформация. Проблемът със свободата на словото в България е огромен. Все още не успяваме да ликвидираме свободата на словото.“

Безлов напомня, че коронавирусът е единственият коронавирус в човешката история, който не образува „стаден имунитет“, въпреки, че преболедувалите имат антитела.

БНТ

Представители на театралните и творчески среди се срещнаха с министъра на здравеопазването Стойчо Кацаров и предложиха затварянето завинаги на театри, оперни зали, кина, художествени галерии и други, заради епидемията от коронавирус. Първоначалното предложение на художествено – творческата интелигенция беше културните събития да се посещават само от ваксинирани граждани, но в крайна сметка дейците на културата решиха, че не можем да рискуваме на прага на Четвъртата вълна.

Пред министър Кацаров представителите на културната фондация „Колкото бездарни, толкова и нахални“ Георг Джендъров и Мари-Анна Простакесова заявиха: „Новата нормалност няма нужда от старата култура. Тя е прекалено обременена с различни хуманистични предразсъдъци. Новата култура ще е индивидуалистична и преди всичко онлайн-култура“. Г-н Джендъров, който е и художник даде пример с новата си картина „Бяла мъгла на бял фон“, която е рисувал докато е бил „на живо“ във Фейсбук и след това е продал на благотворителен онлайн търг за 65 хиляди лева. Министър Кацаров обеща да вземе предвид исканията на творците, още повече, че след Четвъртата вълна, трябва да започнем подготовката за мерките по време на Петата и Шестата.

 

Нашата иронично-саркастична рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“, се завръща с нови горещи Водещи новини от световните медии:

30 ноември 2021г

Гардиън

Важно! Учени откриха, че смъртоносният щам „Омикрон“ на Sars-cov2 може да се разпространява въображаемо!

„Изключително обезпокоителна способност“, споделя проф. Джеймс Кол от индийския медицински институт в Бухтасунах. „Нашите мерки са безсилни, физическите маски и ваксини не  спират Омикрон, а медицинската общност никога не се е сблъсквала с подобно предизвикателство. Съветваме пациентите, които почувстват неразположение, да си представят, че ваксините работят и че ги защитават от новия вариант. Открихме, че Омикрон се повлиява добре от въображаеми препарати. При по-тежки случаи, заболелите могат да посетят и въображаема болница, но само ако не е препълнена с пациенти, защото трябва да пазим болниците, дори и несъществуващите.

При всички случаи, съветваме хората да имат доверие на политици, учени и експерти и да спазват мерките, макар че са безсмислени, защото така спасяваме животи.“, завърши професор Кол.

Ройтерс

„Според изследване на Кеймбриджкия университет, дори Кремълската пропагандна машина беше надмината в хибридната война от дезинформационна кампания на българските конспиратори и антиваксъри. Поведението на българите напълно обърка хората по света и разгневи световния политически и научен елит. В проучването на Кеймбридж се посочва, че 67% от европейците считат, че Тедрос Гебрейесус от СЗО е бургаски гларус. 92% от световното население започва да употребява български нецензурни изрази при споменаването на световноизвестния филантроп Бил Гейтс. 62% от потребителите на фейсбук вече са задавали въпроса „Къде е Ангел Кунчев?“, а 56% от същите употребяват български кодове като faksini и te4nosti, с които заобикалят алгоритмите на независимите проверители на факти и разпространяват фалшива информация.“

Дейли Мейл

След световната среща за климата в Глазгоу, политици, учени и активисти от цял свят се събраха в шотландския град на повторна среща с една цел: да обсъдят мерки за противодействие на нов фактор влияещ на глобалното затопляне, засечен за пръв път благодарение на непринудения акт, с който американският президент Джо Байдън изпъкна пред британското кралско семейство, демонстрирайки на всички откъде духа вятърът на промяната… Репортери от Дейли Мейл станаха свидетели тогава как президентът на САЩ, звучно, продължително и безцеремонно пръдна пред широк кръг от особи и висши политици и най-вече пред Камилата на принц Чарлз. Но, трябва да отбележим, това всъщност е премерено действие, с което президентът е искал да подскаже на световната общност, че има и друг вид емисии, срещу които трябва да се предприемат незабавни и строги мерки.

 

Нашата сатирично-саркастична рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“ има нова новинарска емисия.

19 декември 2021г, водещите новини:

БТВ

Министър-председателят Кирил Петков обясни пред журналисти, че ваксините в никакъв случай няма да са задължителни, те ще бъдат „задължителнички“.

Кирил Петков заяви още: „Говорих с хората, за да разбера притесненията им относно ваксините и много от тях твърдят, че ще станат задължителни, защото съм продажник, който обслужва криминални фармацевтични бизнеси и искам да  наложа здравно-необосновани зелени паспорти, с които ще създам двукастово общество. Хората просто са подведени от крайнодесни антиваксъри. Ваксините няма да са задължителни, те ще бъдат задължителнички, което е напълно в границите на нормалното. Освен това са 100% безопасни, доцент Ангел Кунчев например оцеля след две дози. Нищо му няма, макар и да имахме съмнения дали ще прехвърли трапа. Малко е като руска рулетка, но напълно в границите на статистическата грешка.“

НОВА НЮЗ

Транспортният министър Николай Събев заяви на брифинг пред медиите, че категорично подкрепя идеята на премиера Петков за втори мост над река Дунав. Министър Събев допълни: „След като построим втори мост, предлагам да построим и трети, Силистра – Кълъраш, така и нашите румънски съседи ще могат да се възползват от възможността и да летят до Ню Йорк от Силистра.“

НОВА ТВ

Правителството остави без ток половин Южна България, защото е по-близо до Южния полюс и поради глобалното затопляне зимата е толкова мека, че е по-добре да пестим ток за лятото. Според енергийния министър режим на тока няма да има, освен в областите с естествена слънчева светлина, но това не е режим на тока, а иновативна мярка за намаляване на сметките за отопление.

БНТ

Американският президент Джо Байдън се опита да каже нещо на конференция по киберсигурността, но забрави мисълта си, след което се спъна, заспа за около минута, стресна се и попита гостите за какво са се събрали и дали имат сертификати за дегустация на червено вино. Фейсбук маркира всички подигравателни публикации за случката като „фалшива новина“. От социалната мрежа заявиха, че няма доказателства Джо Байдън да е бил заспал, може просто да си е почивал размишлявайки.

 

Нашата рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“ има извънредна емисия посветена на вътрешните и международни реакции след протеста на 12 януари.

15 януари 2022г.

Водещите новини

БТВ

Журналистът от БТВ Цветанка Ризова получи схващане в областта на устните след травмиращите репортажи от протеста на 12 януари, на който граждани поискаха достоен живот и твърдо застанаха срещу фашизма в държавата. Устните на журналиста застанаха във формата на О, което беше изтълкувано от недоброжелатели като неуспешна пластична операция. Колегите от Сутрешния блок се свързаха с г-жа Ризова, за да се уверят, че няма други поражения по психиката на журналиста, освен гримасата във формата на О и изцъклените очи.

– „Всочко е народ с мон! – отвърна Ризова в ефира на БТВ. – В шок сом! Но що се опровя! О, Микрон!“, заяви колежката Ризова.

Ройтерс

Опит за щурмуване на Парламента в България от лумпени, нацисти и фашистки маргинали. Черен ден за демокрацията в страната! Народът заплашва да изземе властта от правителството на Кирил Петков! Правителството беше обявено за нелегитимно, тъй като според протестиращите не спазва законите и Конституцията, налага медицински произвол и служи на чужди интереси. Срам за премиера Петков, който не само, че не защити евроатлантическите ценности, но и според пожелали анонимност източници от кабинета, е споходен от спонтанно изпускане и се налага освен маска, каска и ваксина, да носи и памперс.

ББС

Членовете на Нобеловия комитет се събраха на спешно заседание и на пресконференция след това заявиха, че номинират за Нобелова награда за мир за 2022г, българския депутат Христо Петров (Ицо Хазарта). Според комитета, тази година други кандидатури изобщо няма да се разглеждат и предлага, за пръв път в историята, наградата за мир, да не се връчи както винаги през декември, а още сега през февруари 2022г. Новината беше посрещната от представители на медиите и неправителствени организации със ставане на крака, неистови и продължителни ръкопляскания, овации и скандиране на името на г-н Петров (Хазарта).

Дойче веле

Европейският парламент, на спешно свикано заседание, гласува остра резолюция срещу погазването на демокрацията в България. Документът беше внесен съвместно от г-н Шайзе Джендърмахер от Партията на европейските социалисти и г-жа Злобюла Фон Ковидщайн от Европейската народна партия, подкрепен от всички български евродепутати, начело с Радан Кънев и Петър Витанов. В текста се казва: „Престъпното и безотговорно поведение на българския народ по отношение на пандемията, ескалира в масови безредици и погром срещу сградата на Парламента в София. Подобни действия няма да бъдат търпяни повече на територията на ЕС. Ако назначеното от нас (и от САЩ) българско правителство не може да овладее ситуацията, призоваваме НАТО да извърши хуманитарна здраве-налагаща операция срещу България“.

Фокс Нюз

Президентът Джо Байдън осъди безредиците в България. На импровизирана пресконфереция в Белия дом, Байдън заяви: „Този, как беше, премиера, помня го, а да, Петков. Подкрепям Кирил Петков. Джен, страната коя беше, Бурунди? А, България. Добре. Ходи ми се до тоалетна. Довиждане и се ваксинирайте, ваксинирайте се“, завърши президента на САЩ.

Нова ТВ

В отворено писмо до всички държавни институции и медиите, десетки български правозащитни организации, НПО активисти, интелектуалци, университетски преподаватели и  журналисти, осъдиха протеста на 12 януари и попитаха, защо полицията не използва сила и помощни средства срещу демонстрантите? Представителите на интелектуалния елит настояват: „При следваща подобна антиваксърска екстремистка проява, искаме да видим полицията как попилява тези грозни и тъпи същества, които за съжаление се водят наши сънародници. Ако полицията не може да се справи, да се намеси армията, ако и тя не може, да идва НАТО“.

 

Нова емисия на нашата иронично-саркастична рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“.

Водещите новини на 16 февруари 2022

БНТ

Проф. Радка Аргирова сподели пред БНТ, че получава противоречиви сигнали за развитието на пандемията: „Лично премиерът ми подари гадателска топка, канадска. Истинска наука ви казвам, колегите от БАН проявяват интерес, но нямам окончателен отговор от тях. Понякога топката показва, че имаме време за още 5-6 щама, друг път, че ще преживея истинска любов. Вчера вечерта дойде Кунчев у нас, викам си – ето я любовта! Но, той каза, че сме щели да броим омикрони и да закриваме цирка. Кунчев все още е жив, слава Богу, явно ваксините са фалшиви. Ако искате да сте информирани, гледайте Българска национална телевизия“, завърши проф. Аргирова.

БТВ

Премиерът Кирил Петков заяви, че обмисля да въведе извънредно положение в България по примера на канадския си колега Джъстин Трюдо, заради лошото състояние на пътищата. От седмици шофьорите в Канада протестират, срещу дупките по улиците, скромното представителство на жените в тираджийската професия и недостатъчно фашистките мерки на правителството за справяне с пандемията. Българският премиер обясни намерението си със следването на „добрия пример“. Кирил Петков допълни: „Ние просто следваме добрия пример на Западните държави и развитите демокрации. Министър-председателят Джъстин Трюдо прие проблема присърце, когато в началото на шофьорските протести, самият той падна в дупка, толкова дълбока, че нямаше обхват на телефона и няколко дни нито протестиращите, нито специалните служби успяха да го открият. Затова счита, че локдауните вече не са достатъчни, нужно е военно положение. Канада е развита демокрация, следователно и тук трябва да ги последваме. Като имаме предвид ние какви дупки имаме, не военно положение, а направо война на Русия трябва да обявим, това ще ни помогне да изравним всичко със земята и да започнем промяната на чисто“.

Нова ТВ

Извънредна здравна ситуация в София! Тази сутрин в кафене „Реститутска среща“ на ул. „Гладстон“ в центъра на столицата, група граждани са получили едновременно сърдечни и истерични пристъпи. Няколко линейки и медицински екипи са на място. Информацията, с която разполагаме досега е следната. Иво Инджев, Александър Йорданов, Асен Агов, Росен Плевнелиев, Соломон Паси и Елена Поптодорова, в приповдигнато настроение са очаквали цяла нощ руското нашествие в Украйна. Гостите на заведението са употребили солидно количество алкохол, скандирали са „Долу Мацква“, пели са химна на САЩ, „Развод ми дай“, „Времето е наше“ и пр. песни. Но на сутринта, настроението рязко е спаднало. Според разказите на персонала, въпросните клиенти са започнали да плачат, да крещят истерично „Защо? Защо?“, да си скубят косите, да се търкалят по пода с пяна на уста, да припадат и губят съзнание.

Барманката на заведението е заявила, че някой е откраднал от дамската и чанта червило и крем за ръце, но това няма как да има връзка със случая.

 

Нашата сатирична рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“, се мобилизира и започва да отразява и коментира военните събития свързани с България.

Сводка на фронтовите новини от 27 февруари 2022.

БНТ

Министър-председателят Кирил Петков сподели специално за БНТ, че след 2 години изолация, социално дистанциране и тревожност, най-сетне се е върнал към нормалното.

„Чувствам се зареден и жаден за живот!“ – възкликна Петков на изискана вечеря, на която бяха поканени единствено Президента, Стефан Янев, Херо Мустафа, екип на БНТ и група мажоретки. За нашата скромна, но обективна, с висок професионализъм национална медия, е чест да отразим събитието.

В погледа на Премиера личеше възбуда, а гелосаните кичури на перчема му потрепваха.

„Реших да направя нещо щуро…“ – продължи Петков и нареди да записваме: „Записвай!“

Предаваме думите му без редакция:

„Реших да сторя нещо различно! Нещо екстравагантно! Дело, което ще се запомни!“, премиерът почти се изправи на пръсти от удоволствие, сви юмрук и го развя във въздуха, явно предизвиквайки самия живот. Президентът се надигна от стола си, сякаш окрилен от тържествеността на момента, застана до Кирил Петков и размаха юмрука си до неговия.

В един глас Радев и Петков разкриха вълнуващото ново начало – „Ще изпратим подкрепление на Украйна!“.

Херо Мустафа плесна с ръце и извика „Оле!“

Прекрасните мажоретки от ансамбъл „Народни предатели“, известен още като Български Парламент, изтанцуваха кратка композиция с помпони.

След края на шумотевицата, Румен Радев се обърна към генерал Стефан Янев с въпрос: „Янев, с какви сили разполагаме?“ Министърът на отбраната посочи към мажоретките и отговори – „С ето тези. Да ги пращам ли в Украйна?“ Кирил Петков повдигна вежди. Стефан Янев допълни – „И с ваксини.“

БТВ

Проф. д-р Радка Аргирова се включи на живо в предаване на БТВ с мнение за руската агресия, с нищо непровокирана от НАТО и батальони като „Азов“, които просто си стояха в Украйна, и с въпрос към БТВ.

Проф. Аргирова: „Добър ден. Може ли да ни информирате за развитието на ковид пандемията. В пълно  затъмнение сме, откакто започнахте да ни плашите с Путин“.

БТВ: „Искаме твърдо да заявим, че ние сме само обикновен пропаганден канал и нищо не разбираме от вируси.“

Проф. Аргирова: „Жалко, разчитах на вас. То и аз не разбирам.“

НОВА ТВ

Специален ексклузивен репортаж! Въздухът трепери в центъра на София!

Български доброволци заминават за Украйна, за да спрат агресията на Москва! „Първа оперативна доброволческа централно-софийска дивизия“ отива на война, за да срази Източния враг!

Пред нашата репортерка командирът на дивизията Кирияк Стефчов заяви: „Към момента дивизията е недокомплектована и всъщност сме само един взвод, но ще се попълним в движение, защото имаме много  записали се доброволци във фейсбук“.

Заместник-командирът по политическата част Иванчо Хаджи-Пенчович допълни: „Нашата дивизия отива да се сражава в Украйна, но не под български флаг – срам ни е от тези простаци българите. За това, ще се бием под знамето на дъгата и под това на ЕС.“

Министър Борислав Сандов беше сред официалните лица в церемонията по изпращане на доброволците и направи важно изявление: „Нашите войници са снабдени с изключително приспособление, изработено по поръчка на МОСВ. Това е тапа с филтър за анална употреба. Има две функции. Първата е да намали отделяните от войниците вредни емисии, с което ще пазим климата, докато се борим за свобода. Втората е да се предотврати спонтаното изпускане при влизане в бойни действия“, завърши министър Сандов.

Доброволческата взвод – дивизия беше изпратена още от депутатите от управляващата коалиция, премиера Петков, цялото ръководство на ДБ, ГЕРБ и ДПС, министри, дипломати от САЩ и ЕС, интелектуалци и представители на гражданското общество като Иво Инджев, Асен Агов, Огнян Минчев, Надежда Нейнски, Елена Поптодорова и др. Няколко доброволци се оплакаха, че от комплектите им за бойна готовност липсват сапунчетата, но сигурно става въпрос за недоразумение.

 

Нашата иронично-сатирично-саркастична рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“, има нова емисия.

Водещите новини на 3 март 2022г.

БТА

Инициативен комитет начело с изявени общественици и политици като Соломон Паси, Росен Плевнелиев, Александър Йорданов, Иво Инджев, Христо Иванов, ген. Атанасов, Елена Поптодорова и др, дадоха пресконференция, като поставиха три искания, които парламентарните групи с евроатлантическа ориентация да внесат за разглеждане в Народното събрание: Първо, отмяна на 3 март като национален празник, второ, разполагане на ядрено оръжие на българска територия, трето, декриминализиране на кражбата на течен шампоан и крем за ръце от безмитните магазини.

ДНЕВНИК

Възмутената от критиките за влошаващата се социално-икономическа ситуация в страната, говорителката на правителството Лена Бориславова заяви пред журналисти: „Като нямат хляб, да ядат буболечки!“. Присъстващите журналисти аплодираха госпожица Бориславова.

БНТ

Според български дезинформационен сайт, президентът на Руската Федерация Владимир Путин, е успял да вдигне 90 килограмова гира с едната ръка, докато с другата е организирал десните екстремисти, дегизирани като „шофьори на камиони“ в Отава, Канада. Междувременно, успешно се е справил с ковид пандемията за няма и два дни, изпратил е цветя на бившата канцлерка Ангела Меркел с картичка „Я тебя съем“ и всичко това, докато е обяздвал мечка, яздил е като хун и е заплашвал демокрацията навсякъде по света. Независими проверители на факти са открили, че информацията е вярна, но представя Путин в героична светлина, което е незаконно и данните са непълни, затова новината е маркирана като „фейк нюз“. Липсва описание на черепите в мазето на руския президент, където държи трупове на млади демократи и е пропуснат факта, че обича да взривява с атомни бомби малки котенца.

НОВА ТВ

На конференция в София, организирана от всички чужди фондации за които се сетите, активисти, интелектуалци, журналисти, леви и десни либерали казаха заедно: „Не на медицинската свобода – Да на термоядрената война!“. Премиерът Кирил Петков, който присъстваше на събитието,  даде личен пример, излизайки на трибуната с маска с емблема на батальона „Азов“. В изказването си г-н Петков изрази притеснението си, че не се прави достатъчно за затриването на България.

„- Не мисля, че правим достатъчно. Имаме нужда от мащабна кампания за затриването на страната, а не виждам иновативност, идеи и курулация около себе си. За щастие, аз имам няколко предложения! Можем да забраним вноса на руски газ, да нарежем АЕЦ „Козлодуй“ за скрап, да запалим Тецовете и да предложим убежище на бойците за свобода от батальони като Азов, които са преследвани от режима на Путин. За останалите украинци, изобщо не ни пука, но знаете, сега такава е модата. Но като приключи всичко, можем отново да ги взимаме за сервитьори и камериерки по морето за 300 лева месечна заплата.“

Относно здравната обстановка, премиерът  каза: „Предлагам да съкратим интензивните болничните легла на 1 (едно) за цялата страна и да поставим условие – ако леглото е заето, въвеждаме отново всички мерки и зелени сертификати!“, след което присъстващите станаха на крака с бурни аплодисменти, които прераснаха в неистови овации, продължили около 15 минути.

НОВА НЮЗ

С оглед  на сложната международна обстановка, нуждата от намаляването на въглеродните емисии и увеличаването на цените на горивата, премиерът Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев отново предложиха пред обществото своят проект за иновативно и технологично развитие на южна България – затваряме комплекса „Марица-Изток“ и на негово място построяваме Тех парк за производство на кракомобили под марката „Флинстоун-БГ“. Вицепремиерът Борислав Сандов разясни: „Кракомобилите са бъдещето на транспорта. Ако на някой не му харесва, да ходи пеш“. Парламентарната група на ГЕРБ подкрепи последното.

БТВ

Ръководителят на MИ-6, който определя себе си с местоимения (то/него), предизвика положителни реакции, заради негов туит, в който заявява, че до голяма степен войната в Украйна е свързана с „правата на ЛГТВ+“.

( Момент. Тази новина е истинска. Изглежда, че БТВ публикува истинска новина! Източник – Туитър акаунта на Ричард Мур (то/него):

„С трагедията и разрушенията, които се развиват толкова тревожно в Украйна, трябва да си спомним за ценностите и трудно извоюваните свободи, които ни отличават от Путин, на първо място правата на ЛГТВ+. Така че нека възобновим поредицата си от туитове, за да отбележим #LGBTHM2022“, написа Ричард Мур в Туитър.

https://twitter.com/ChiefMI6/status/1497287654441984007…

 

Искаме да се похвалим на нашите читатели, че страницата на Без Лого още не е свалена и нашите врагове не успяха за нищо да ни докладват, вероятно защото успяхме да запазим 100% гробно мълчание последните дни. За демократичните ценности или добро, или нищо. Гробното мълчание е свободата на словото в новото нормално.

По този повод решихме да отпразнуваме онлайн присъствието си, като се включваме отново с нашата иронично-сатирично-саркастична рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“.

Водещите новини на 30 март 2022 година

БНТ

Още с първите удари от руска страна по борците за свобода и независимост на Украйна, известни в старото нормално като националсоциалистите от Азов, българските проазовски активисти, сред които журналистът и блогър Иво Инджев, се възбудиха и месец по-късно още не могат да го свалят. Съратници на президента Зеленски в българския парламент и сред интелектуалния елит издигнаха високо знамето на демокрацията и надуха платното на цивилизационния избор, за да обявят сексуален джихад на руския президент Владимир Путин. „Правете любов, а не война е мотото на българския елит“, обясни за БНТ Иво Инджев. „Време е българският лъв да бъде скопен.“, допълни Соломон Паси. „В парламента да лапаш пи*ки е бизнес.“, изпя Ицо Хазарта на голяма демонстрация за подкрепа на сексуалния джихад и европейските ценности.

БТВ

На среща с американския президент Джо Байдън българският премиер Кирил Петков каза:

„Мисля, че постигаме куролация със сина Ви, Хънтър Байдън. Имаме сходни интереси относно биоразработките, продажбата на биометрична и генетична информация, както и нездрав интерес към опасните патогени. Обичаме да си играем с вируси, така да се каже. Забележителни резултати синът Ви е постигнал с биолабораториите в Украйна.“

Джо Байдън отговори на премиера Петков: „Зеленски, с тази прическа приличаш на разгонена игуана. Да уволниш фризьора си.“ – възкликна президентът на САЩ.

НОВА ТВ

Асен Василев призова българския народ да затяга коланите, защото ще налагаме санкции на Русия. „Спираме руския газ, за да му покажем ние на Путин! Българите ще ядат хляб и сол, ще се топлят с вълнени чорапи и ще се научат да фотосинтезират, но аз няма да отстъпя на този убиец!“ Василев е получил специална картичка от Грета Тунберг, която го поздравява за курса към зелена икономика и зануляване на българите.

 

Иронично-сатирично-саркастичната новинарска рубрика на „Без лого“ – И да не е истина, не е и лъжа“ – с нова емисия.

Водещите новини на 23 април 2022г.

БТВ

В публицистичното предаване „Изцъклени очи“ с водещ Петканка Ризова, Христо Иванов категорично заяви, че ако България не смени името си на „Украйна“, ще подаде оставка като Член (на коалицията).

„Ние сме най-малкият Член в управляващата коалиция. Няма какво да се лъжем.“ – въздъхна Иванов. – „Но макар и малък, нашият член е Черешовото топче на евроатлантическа България. Ще пукаме, ще пукаме рашки и путинисти до последния българин. България не може повече да продължава с това шизофренично поведение. Хората тук си въобразяват, че са българи, че трябва да се вее българското знаме и че имат глас за това дали да влязат във война. Това е дълбока заблуда. Бих казал фатална заблуда. Предполагам, че е заради сложна дезинформационна кампания, финансирана от Кремъл. Русофили и кремълски агенти разяждат страната. Крият се във всяка институция, спотайват се на всеки ъгъл. Преди седмица намерих един в гардероба на собствената ми спалня. Жена ми каза, че не знае кой е и какво прави там. Което значи, че е русофил-путинист. Друго обяснение не виждам. Дошло е време разделно. За да скъсаме с това раздвоение и да се противопоставим на руската дезинформация, ние от Демократични България и Украйна предлагаме България да бъде прекръстена на „Нова Украйна“.

На въпрос на водещата какво мисли за предложението на Костадин Костадинов българското оръжие да бъде дадено на Украйна в комплект с парламентарната група на ДБ, след дълъг размисъл, около две минути, г-н Иванов отговори: „Путин стои зад това предложение“.

ДАРИК РАДИО

Според бившия премиер Бойко Борисов, външният министър на Украйна Дмитро Кулеба ходи като бедно сираче в България.

– Сиротата ми къса сърцето. – сподели Борисов. – Менискусът ми скъса. Аз съм жалостив човек, не мога да гледам хорската мъка. Вика ми – „Бате, дай 10 поне.“ Казвам му – искай от Петков, той има, учил е в Харвард. Аз съм народен човек, честен, чел съм само една книга – „Винету“ на Иван Вазов. На обяд ям шепа джанки и това е. Нямам пари. А завалията стои в килера на Народното събрание, те го подминават. Уклончиви. Само аз го слушам, Кулебата, а той нарежда: „Леля ми умря преди две седмици. Онзи ден братовчедът умря – осмият по стринкина линия. Няма пари да го погребем. Тъщата прави операция на ларинкса. Зеленски си изкълчи китката. Викат му меката китка, а той – герой на демокрацията. Срамота. Героят на демокрацията не може да помаха на хората, китката стои на една страна. Пари няма да го заведем на лекар. Какви хора сте вие! За какво са ми тези каски, които ми давате? Ще умираме с каски. Берем душа, вие каски. Дай нещо по-така, бате, и поне 20%. Знаеш. 20% от всяка оръжейна сделка. Да направим удар, пари в каски и бронежилетки няма.“

Сълзи ми потекоха, така се трогнах. 20% какво са? Нищо. И аз така заработвах като бедно сираче в България, тоест като премиер, завърши пред нашата репортерка г-н Борисов.

ТЕЛЕВИЗИЯ 7/8

С оглед на новата времеразделна ситуация, екипът на Шоуто на Слави, който по съвместителство е и ръководство на партията „Има такъв народ“, Член на управляващата коалиция, взе сериозни, тежки , исторически решения. Песните с патриотична тематика на Слави и Куку бенд се свалят от ефира на телевизията  и архива на шоуто като руска пропаганда. Стари хитове ще имат нови заглавия, актуални на Избора направен от партията  – например, „Едно ферари с цвят червен“ става „Едно ферари с цвят жълто-син“. „Седем осем дни ще си паднала“, става „Седем осем дни ще си паднал, Путин“, Черните ни дрехи крият от вас колко са евроатлантически душите ни и т.н. и пр.

На зрителски въпрос защо партията „Има такъв народ“ върви срещу мнението на 80% от народа, Тошко Йорданов заяви: „Все ни е тая“. Слави Трифонов каза, че ще коментира когато сценаристите му напишат пост във фейсбук.

 

Емисия на „И да не е истина, не е и лъжа“ – водещите новини на 28 април 2022г.

БТВ

Христо Иванов съди Асен Василев и Кирил Петков за плагиатство на Опорки и отказва да замине с Петков за Киев!

Лидерът на Демократична България Христо Иванов заведе дело срещу „Продължаваме промяната“ и лично срещу Асен Василев и Кирил Петков за авторски права на Опорки. Жалбата е подадена в „Патентното бюро за евроатлантически опорки към Школата за млади марионетни лидери“ на „Америка за България“. Христо, Асен и Кирил са завършили тази Школа, когато са били млади метросексуални мъже с големи амбиции и малки възможности.

„Василев и Петков откраднаха платформата на Демократична България.“ – оплака се на БТВ Христо Иванов. – „Трябваше аз да „диверсифицирам“ енергийните източници на България, а не Василев. Трябваше аз да освободя България от руски васалитет. А не Петков. Губя смисъла на живота си… „Руски агресор“, „Русия е третирала страната ни като пета колония“ и „руска хибридка“ са патентовани лично от Мен в Патентното бюро за опорки към Америка за България! Аз ги измислих! Аз!“

„Просто е зловещо“, продължи Христо Иванов и изхлипа. „Гледам Василев и виждам себе си. Не по външен вид, разбира се, Василев прилича на бобър, а аз съм като Грета Тунберг с брада и шкембе – деликатен, крекъх, но непримирим. Василев демонстрира същата липса на логика като мен. Идентичен дефицит на елементарен морал. Лъже без да му мигне окото. Все едно слушам себе си. Асен е умен и обран. Кирил не знае какво прави, както навремето в Школата. В Школата Петков беше двойкаджия. Бягаше по фусти и нямаше време да чете. Веднъж подгони Ники Василев, помисли го за жена. Но онзи му зашлеви шамар и му вика „как не те е срам!“ с пискливия си глас. Не, не го е срам. Завърши само благодарение на чара си. Изучавахме „Теория на Евроатлантическата Корелация в контекста на устойчивата дигитализация като производна на европейския императив“. Много тежък изпит. Киро го скъсаха, защото плещеше глупости за куролация“, завърши г-н Иванов.

НОВА ТВ

Извънредна новина! Румен Радев заяви, че не познава собствените си протежета Асен Василев и Кирил Петков.

„Аз нямам нищо общо с тези момчета. Не ги познавам. Защо ме питате за тях? За пръв път чувам тези имена. Кирил Петков е премиер на България? Коя България? Сигурни ли сте, че е премиер? Не зная нищо за това. Евродепутатът Иво Христов може да потвърди. Той е невинен. Всички сме невинни. В казармата ме наричаха Радев Невинният.

„Радев, ти ли източи нафтата на самолета?“

„Не, аз съм невинен. Какъв самолет?“

„Искам народът да ме обича“, продължи президентът Радев. „Не може ли просто да се обичаме? Нека да гледаме напред. Бъдещето е пред нас. Предстои ни енергийна катастрофа, национална катастрофа, геополитическа катастрофа и война. Трябва да се обединим! Нинова се заяжда, защото е герберски трол.“

БНТ

Вицепремиерът и министър на екологията Борислав Сандов направи извънредно обръщение към българския народ, в което заяви, че: „Къпането, особено с топла вода, освен, че унищожава планетата, е акт на политическа диверсия и хибридна атака срещу България, правителството и евроатлантическите ценности“. Вицепремиерът продължи: „Всеки некъпан българин – бомба в сърцето на Кремълския враг“.

От Неправителствената организация „Некъпани и напушени софийски либерали“ и феменистиките от „Косми под мишниците, кал под ноктите“ аплодираха призива на министър Сандов на импровизиран хепънинг пред Министерски съвет. Активистите демонстративно унищожиха няколко душа за баня и стъпкаха четири сапуна с лепенки на Путин върху тях.

Агенция ПИК

Според информация на Агенцията, Лена Бориславова и Севдалина Арнаудова са си уговорили среща на живо, за да се бият. Репортерите на Агенцията ще се опитат да разберат къде ще е боят и ще опитат да го заснемат.

 

Сатирично-саркастично-ироничната рубрика на Без Лого „И да не е истина, не е и лъжа“, с нова емисия.

Водещите новини на 6 май 2022г.

Капитал

Премиерът Кирил Петков представи плановете на България в областта на енергетиката пред дипломати на Азербайджан, Северна Македония, Того и Бурунди.

Оказа се, че гостите от Того не знаят защо присъстват, но са заявили участие, тъй като са чули, че ще говори украинският президент Зеленски. Кирил Петков успокои и увери гостите от Того на чист български език, че дали ще е той или Зеленски е едно и също:

– Бейсикъли уи ар дъ сейм. Лет ми представя майселф. Аз съм звездата в булгериан политикс. Никой не знае как станах Дъ Премиер. Това е една от най-големите мистерии в новата булгериан хистори.

– Вие вероятно сте от племето чокоси? – полюбопитстваха приятно изненадани представителите на Тогоанската република – Използвате близко езиково наречие.

БТВ

Вечерта на 4-ти срещу 5-ти май финансовият министър Асен Василев цяла нощ не е спал, за да приеме еврото и да не допусне никой да реагира навреме. ( И докато народът още не се е съвзел от новината, че правителството официализира желанието си България да бъде въвлечена във война – ред. Без Лого).

– И ние искаме да приемем еврото – оплака се Любомир Каримански от ИТН пред  репортер на БТВ – Заявявали сме го категорично в множество случаи. Но Василев действа като диктатор, на тъмно. Приемаме долари, евро, рубли, марки, каквото има. И златни кюлчета приемаме, но Борисов събра всички кюлчета и сега не се намират, има недостиг на злато в света. С рублите съществува дребен политкоректен проблем напоследък, но ние не сме придирчиви. А Василев не дели.

Каримански призова съпартийците си да накажат солидарно Асен Василев.

„Маестро. Музика!“

„Жиивааа рана, за мене вече си ти. Жива рана във меенее болииии“ – изпяха в един глас депутатите на ИТН.

НОВА ТВ

Иво Христов, евродепутат, призова българите да се дистанцират от правителството, тъй като е опасно за националната сигурност на страната и напомни на всички, че Радев е невинен. (както Без Лого вече отрази в предходно издание на „И да не е истина, не е и лъжа“, още преди г-н Христов да го направи).

„Хората разбират, че имаме президент сурвакар. Тоест сувенир. Притежава изключителните качества да стои добре на стената Ви. Исках да кажа суверенист, простете. Но да продължа. Стои добре и на бюрото Ви. Кой президент би могъл да се похвали с подобни успехи за България? Всъщност направихме статуетки, може да видите колко добре ни се получи юмручето. Елегантно, семпло, европейско, загатва за НАТО, но без да се натрапва, има и няколко руски мотива, за да се хареса на обществото. Вярвам, че българите и този път няма да сбъркат в преценката си и ще си купят статуетка. Аз и Радев често бъркаме, но сме невинни, както вече знаете. Носете си маските. Този път съм убеден, че съм на прав път.“

БНТ

Бившият министър на отбраната в правителството на Кирил Петков, Стефан Янев обяви, че учредява партия „Български погром“, защото всички останали имена, според Янев, са вече заети.

– Не става „Български джендъри“, „Зависима България“, „Харвардски полъх“, „Патриотичен резил“, нито „НАТО + България = Вечна дружба“. Проверих всички, заети са, а толкова ми харесваше например… „Патриотичен резил“. Звучи някак патриотично, завърши г-н Янев.

 

Емисия на новинарската ни рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“.

Водещите новини на 9 юни 2022г.

БНТ

Министър – председателят Кирил Петков потърси защита за „Правителството на малцинството“ от Български Хелзински Комитет (БХК). Това е стенограма на разговор между Кирил Петков и председателят на БХК Красимир Кънев, предоставена на БНТ от човек, който твърди, че е президент на Руската федерация.

„- Бие ма. – изхленчи Киро пред Красимир Кънев.

– Кой

– Слави

– Наистина ли?

– Не. – призна Петков и продължи, като въздъхна – Но си мисля, че може да ме защитите от домашно насилие?

– Със Слави ли живеете?

– Не.

– Не живеете със Слави и не ви бие, но искате защита от домашно насилие?

– Може да ме набие. Костадинов също иска да ме бие. Вижте го, наби Митев и му вика охлюв. И някакви гневни хора ми се заканват, май са българите. Украинците и македонците ме обичат, толкова много направих за тях. А защита като малцинство мога ли да получа? Ще правим правителство на малцинството, а българите са мнозинство.

– Разбира се – увери го Кънев. – Ние само политически малцинства защитаваме, за това ни плащат. Ако българите ви посегнат, ще ги съдим за хомофобия, расизъм, сексизъм, консерватизъм, фашизъм, бай Ганьовщина, тормоз над политици, уронване на демокрацията и за хетеросексуалност. Имате ли други отклонения? Нещо за сексуалната ориентация? А притесняват ли ви на расова основа?

– О, да, много отклонения имам. Веднъж се опитах да плясна с камшик Асен Василев, но той е доминантът. Разбирате, нали? Веднага ми отне играчката и ме наказа. Виждате, че отклоненията са обширни, но проблем със себе си нямам. Хем съм умен, хем красив. Но онези расисти – Слави и Костадин, ме тормозят на расова основа. Аз съм афроканадец. Твърдяха, че назначението ми за министър на икономиката е противоконституционно, само заради цвета на кожата ми.“

БТВ

„Смятам, че пациентите трябва да бъдат измъчвани, докато не си признаят, че имат коронавирус или друго заболяване, за което ще получим пари“ – това заяви пред БТВ доц. д-р Антон Тонев, депутат от ПП и председател на здравната комисия в Народното събрание.

„Понякога са възможни подвеждания, пациентът иска да ни подведе в посока, която предварително си е съставил. Например, ако дойде със счупен крак и настоява, че кракът му е счупен, трябва да бъде информиран за последствията от хитростта си и ако продължава да мами, да се предвиди административно наказание. Може би трябва да бъде отделен в подходящ изолатор, докато не си признае, че е симптоматичен случай на маймунска шарка. Или комбинация от глоба и леки изгаряния в чувствителни точки на тялото, докато не спре да се инати.“

 

Новинарската рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“ с нова емисия.

Водещите новини на 29 юни 2022г.

БНТ

Кирил Петков свика пресконференция под мотото „Без оставка“, на която призова международната общност да подкрепи правителството и поиска помощ срещу хибридните атаки на Владимир Путин, Мария Захарова, Батман и Жената котка.

“ Путин ни нападна и нас“ – заяви Петков с нескрито вълнение и леко заеквайки.

Чуха се овации и викове „Браво!“.

„Свали ми правителството без абсолютно никакви провокации от наша страна! Но аз, лично аз, изгоних 70 руски дипломати, защото са руски. Това, че в България има само 40 руски дипломати, не е от значение. Даже трябваше да кажем, че гоним 170.“

Викове „Браво!“ и бурни ръкопляскания от екзалтираната аудитория.

Демократичен възторг изду гърдите на Христо Иванов. Две копчета на ризата му се скъсаха от налягането, изхвърчаха и цопнаха в шампанското на Кирил Петков, пръснаха го по лицето, отскочиха и се озоваха в гащите на Корнелия Нинова, която изведнъж се сдоби с топки и извика „А, не, няма да бием с Русия!“.

Петков избърса лицето си и възкликна: „Заваля. Ще ни върви по вода! Вдигам тост! За свободата! За войната! Тоест за мира. Никой не може да сваля Кирил Петков от власт! Никой! Ще се бия с Путин до последния българин!“

БТВ

В днешното предаване „Телевизионен хоремаг“ разсъждаваме с проф. Радка Аргирова върху смисъла на живота в контекста на континенталната философия, а по-късно ще ви дадем рецепта за дробчета с лук и съвети как да не гласувате повече за задкулисието със специален гост Иво Прокопиев и представители на Националния фонд за демокрация на САЩ.

– Проф. Аргирова, какво мислите за „Чумата“ на Албер Камю?

– Мисля, че…ъъ, не са си носили маските и ъъъ…Тази година есента ще дойде по-рано, заради глобалното затопляне, така че чумата ще ни тръшне някъде към 10 август, между 10 и 15 август.

– Изключителна ерудиция! Как ще ни тръшне по-конкретно?

– Ще ни тръшне .. ъъъ, с температура между 30 и 40 градуса, с леки зачервявания в задните части, окосмяване и ъъъъ… шарка.

 

Новинарската ни рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“ с нова емисия.

Водещите новини на 14 юли 2022г.

БНТ

Кирил Петков е известен сред народа на галено като „Просто Киро“, „Кирчо“ или „Пед@лчо“, но преди всичко, българите харесват в него богатия речник и обща култура, истинска харвардска закваска.

Премиерът в оставка Петков за пореден път изненада аудиторията и надмина дори култовото изказване на Асен Василев „искате да го дух@т бедните, а?“, (което със сигурност ще се учи един ден в учебниците по икономически науки), като нарече Бойко Рашков „анус“!

„Той [Бойко Рашков] ни е анус.“ – заяви Кирил Петков пред репортери. – „Абсолютен анус. Знаете какво имам предвид? По действията ще ги познаете. Там имаме сега много ясни ануси за независимост”, завърши все още действащият министър – председател на страната пред представители на десетки медии.

БТВ

Проф. Радка Аргирова сподели пред БТВ, че вече не само притежава способността да лекува и да предсказва коронавируса, но може и да го чува.

Включваме на живо професор Аргирова.

БТВ: – Винаги надежда и актуална информация! Проф. Аргирова, какво ви казва коронавирусът?

Проф. Радка: – Сподели ми, че му е писнало от нас и вече не ни издържа. Каза, че го разнасяме по медиите като мечка на панаир и че прилича на герой от Спонджбоб. Предпочита повече да изглежда като Киану Рийвс и ако може в нещо като Матрицата да го вкараме да участва.

БТВ: – Пак медиите виновни. Опитахме се да създадем максимално сериозен и убедителен образ, но благодарим за съвета!

Драги зрители, виждате, че съвременната наука напредва с изключителни темпове. В следващия епизод на „Страшни балъци“ ще представим подвариантът на Омикрон – BA.5765.АТ1АХ.189.М, наречен .. ъъъ .. Нео.

Нова ТВ

Генерал Сатанас Сатанасов изнесе изключително важна информация в медиите – най-коварните руски разузнавачи се прикриват на невидими позиции като градинари, шофьори, готвачи и други. Потресени от тези факти, се обърнахме към него за повече данни. Ген. Сатанасов беше изключително любезен да сподели ексклузивно с редакцията на Нова ТВ ценни подробности:

“Беше организирана специална контраразузнавателна операция. Поради компактния ръст и изявените ми морално-волеви качества ми беше възложена една от главните задачи – да играя ролята на градински гном в двора на руското посолство. Операцията се курираше от партньорските служби.

Една сутрин ме поставиха в двора на посолството и никой не се впечатли – един гном повече, един гном по-малко.  Бях дегизиран с брада и зелена рубашка, натъпкани с шпионска техника. Зелената рубашка напомняше защитния цвят на натовските униформи и ме изпълваше с тихата радост, че съм един от бойците на Тихия фронт.  Не се мина без тежки изпитания – руските деца са особено злобни и невъзпитани, на няколко пъти ме събаряха на земята, ритаха ме по колената и ме шибаха по петите с жилава пръчка. Разбира се, изтърпях всичко без да гъкна. Не по-малко предизвикателство беше момента, когато едно едро куче, свикнало да се задоволява сексуално с помощта на градинските гномове, използва и мен за тази гнусна цел.  Запазих гордо мълчание и дори не потрепнах с вежда. Не знам защо тогава се сетих за глупавото комунистическо стихотворение за Антон. Почувствах се като евроатлантическа антитеза и морален коректив на терориста Антон, не по-малко железен и също без вопъл и стон. После се замислих, че съм като Железния човек на Марвел, който е Тони, и това още повече повиши самочувствието ми.

Когато приключих с мисията си, партньорите бяха изключително признателни. Петата братовчедка на третата секретарка от американското посолство ми благодари на развален български, и тогава пролях няколко мъжки сълзи. След това ми се обадиха и от Холивуд и ми предложиха поддържаща роля в мегапродукция за хора над 18 години. Уточниха, че ролята ми ще има предимно пасивен характер. Не разбрах какво точно имат предвид, но няма съмнение, че става въпрос за пасивна защита на евроатлантическите ценности”.

 

Новинарската ни рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“ с нова емисия.

Водещите новини на 21 юли 2022г.

БНТ

Главният държавен здравен инспектор доцент Ангел Кунчев призна, че няма представа как е станал лекар.

„Напълно случайно попаднах в медицината.“ – призна Кунчев пред БНТ. – „И също толкова случайно попаднах в епидемиологията.“

Журналистите от БНТ никога не задават допълнителни несъгласувани въпроси, стараем се да бъдем максимално удобни за властта, но доцентът продължи увлекателния си разказ:

„Играхме си веднъж на доктори с една съученичка…и … ми хареса. Реших, че с това искам да се занимавам занапред. Няма значение образованието. Учи се лесно. Нека да Ви разкажа.“

– „Няма нужда…“

„Нищо, аз ще ви разкажа. Много внимателно преслушвате сърцето през деколтето, докато си държите дясната ръка върху бедрото на пациентката и…“

Налага се да прекъснем, уважаеми зрители.

БТВ

След като президентът Румен Радев връчи на „БСП за България“ третия проучвателен мандат за съставяне на правителство, г-жа Корнелия Нинова беше заснета да подскача от радост на един крак из центъра на София и да си пее „Боса по асфалта“.

Г-жа Нинова ловко и по женски „даде пет“ на Херо Мустафа на един от отскоците, докато последната махаше за довиждане към българския народ и сияеше от солидарност към Украйна.

Под звуците на сладката мелодия председателят на БСП събра публика от загрижени минувачи, които хвърляха стотинки в обувката и, за да събере за ток и парно.

„Днес решавам просто да направя нещо ей така. Боса тръгвам, ходя по асфалта просто ей така.

Две жени ме гледат: „Ах, ах, нима не те е страх? Ставаш, хей, момиче, май съвсем за смях!“.“

Гардиън

За пореден път информираме широката общественост, че ако не се вземат спешни мерки за ресетване и зануляване на населението, всички ще умрем от ужасни жеги, тропически бури и внезапен инфаркт, който няма нищо общо с онези нетестваните генни препарати.

И тази година виждаме рязко покачване на температурите в Обединеното кралство, което е изправено пред поредното бедствие, причинено от човешката дейност – настъпването на лятото.

 

Уважаеми читатели, рубриката на Без Лого „И да не е истина, не е и лъжа“, разполага със записи от наши информатори, пряко от партийните кухни, които ни позволяват да се просветим в тънкостите на занаята.

Даваме най-доброто от себе си, за да ви ориентираме в българския политически висш пилотаж, който е непонятен за Западните ни партньори, за Руските ни приятели, за българския народ и за цялото човечество по принцип.

Водещите новини на 7 август 2022г.

Като говорим за висш пилотаж, естествено да започнем с президента Радев!

Президентът обвини БСП за съставянето на правителството на Продължаваме Промяната, което вкара България в националната катастрофа, известна в масовите медии като „силен икономически растеж“.

На записа се чува унилият глас на Румен Радев, който се оплаква от Корнелия Нинова на евродепутата Иво Христов:

– Разбираш ме, нали? Ако Корнелия не се беше съгласила да състави коалиция, сега нямаше да се излагаме с този тъпунгер Петков. Значи тя е виновна, аз съм невинен. Още от казармата ме наричат „Радев невинният”, знаеш, нали? Като им източих газта, тоест нефта. „Радев, ти ли източи нефта на самолета?“, „Не, аз съм невинен, Корнелия го изпи.“ И после прати счупения самолет на Украйна. Корнелия е виновна за войната в Украйна.

– Стават грешки. – Иво Христов подходи с разбиране. – Нинова не е заплаха, дезориентирана е. Чертаеше червени линии, но това да не ти е Путин да чертае червени линии на партньорите! На Нинова приличат на петолъчки. Ха, ето го и Кирчо. Здравейте, г-н Петков. Един въпрос вълнува широката общественост, след като мафията реши да показва определен снимков материал. Имате ли морал? – Иво Христов реши да се пошегува другарски с бившия премиер.

– Как? Как го нарече? – обърка се Кирил Петков.

– Морал. – повтори Иво Христов.

– Сандал? Извинявай, българският език не е сред силните ми страни. Пед@л? Имаме, имаме пед@л.

– Морал. – г-н Христов вече съжаляваше за закачката.

– Не зная какво е, но ти гарантирам, че в нашата партия такива работи няма! – отсече Петков и се ухили като зелка. – Помириши! Усещаш ли Миризмата!

– На кое?

– На свободата! Миризмата на свободата! Това са хората на Христо Иванов, не са се къпали от февруари минимум. Респект! Демокрацията иска жертви! Врещят нещо. „Не искаме да ядем!” Браво! И ние не искаме да ядете, само по-далече, че много мирише.

 

Уважаеми читатели на Без Лого, въпреки, че фейсбук буквално разката от наказания и ограничения нашата страница и нещата, които публикуваме да достигат до много малка част от вас, продължаваме да ви информираме. Нашата новинарска рубрика „И да не е истина, не е и лъжа“се завръща с извънредна емисия!

Водещите новини на 20 септември 2022г.

БТВ

Извънредно! Спиритичен сеанс в Сутрешния блок! Професор Радка Аргирова, доцент Ангел Кунчев и математиците Николай Витанов и Лъчезар Томов, с помощта на кристална топка призоваха безследно изчезналия коронавирус.

Учените разясниха на уважаемите водещи и телезрители, че викането на духове и гадаенето с кристална топка по никакъв начин не влизат в противоречие с медицината и математиката. Напротив, напълно се вписват като методика в науката на новата нормалност.

– Ние така си работехме през последните две години. Вие как си мислите, че предвиждахме вълните, пиковете, смъртност, заболеваемост? Същото е като гадаенето и баенето – каза проф. Аргирова, а водещите кимаха разбиращо и дълбокомислено.

– Хубави времена бяха. Говорехме страшни глупости, но всичко минаваше. Бяхме фактор, от телевизия в телевизия. А сега? Всичко свърши! Изчезна вирусчето, та се не видя! Къде си, Корончо! Къде си, на кого ни оставяш? – развълнуван доцент Кунчев избърса сълза, водещият Йочев също развълнуван, му подаде кърпичка.

Гостите се съсредоточиха, проф. Аргирова сложи ръце на топката и сеансът започна. По едно време, вместо коронавируса, в студиото влезе Джо Байдън. Всички се стреснаха, но се оказа, че президентът на САЩ не е призован, а се е изгубил. Байдън тръгна да се здрависва с някого във въздуха, спря се, огледа се, попита оператора за тоалетна, помаха и си излезе.

Коронавирусът не се появи, но проф. Аргирова заяви, че призоваването е успешно, а вирусът се е явил, но скрито и безсимптомно. Втори сеанс за деня ще се проведе след обед в предаването „Лице в лице“.

БНТ

В предаването „Панорама“, Лорд Иво Сиромахов разясни на „простолюдието“, тоест на българския народ, това което „патриотичния хайлаф на България“ (фракция на чалгарите и креватните белетристи), мисли по въпроса „Защо Ганьо никога няма да стигне британците?“.

– Вижте, гледайте сега как се почита монарх. Това е английската кралица, научете се, бе! Обяснявам. И показвам. Заставаш като мен на четири крака. Изплезваш езика напред, така че да ти се виждат сливиците и задържаш, докато не потече слюнка. Като помияр. Не, аз не съм помияр, аз съм Лорд, трябва да схванеш позата. Британски етикет. Ние нямаме никакви обноски. Седнем, пръднем, изпсуваме и после целият ни свят крив. Какво е виновна кралицата, че на Ганьо му загаря лютеницата?

Челюстта напред, трябва да усещаш напрежение в задната част на устната кухина, по гърба и в ханша, за да си сигурен, че описваш правилната извивка на торса. Тазът назад, езикът напред. Нужно е да сте си мили зъбите. Наш Ганьо така и не се научи да ползва четка и паста за зъби, а аз се научих още като навърших пълнолетие, нямах и 20-30 години.

Дойче Веле

България отново е изправена пред парламентарни избори на 2 октомври тази година. Обърнахме се към доцент Либерал Дигиталов, за да разберем повече за настроенията в страната.

„Правим всичко по силите си, за да убедим българските граждани, че всяка съпротива е безсмислена.“ – каза доцентът. – „Проколониалните партии у нас, дори сега да спорят за гласове и политическа ниша, след изборите смятам, че ще проявят благоразумие и ще се обединят в името на една истинска колониална стабилност, която да гарантира една така… малка, може би не много малка, Национална катастрофа, с която недвусмислено да покажем на западните ни партньори, че сме лоялна колония. Няма да боли, не. Не повече отколкото последните 32 години. Ще си приемем едно зелено, дигитално и умно евро. След това едни демократични заеми за зелена енергия. Нека, защо не? Хората се плашат. Няма нищо страшно, няма да боли, спокойно. За какво ви е тази държава въобще? Не разбирам тези патриотични емоции, тази тревожност, среща се дори гняв и злоба. Няма смисъл от това, нека да гледаме положително на нещата. Да си дигитализираме образованието и здравеопазването като едни нормални хора, да отстъпим Добруджа на западните корпорации. Онзи ден ядох скакалци. Като скариди са, деликатес“, завърши доцент Либерал Дигиталов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40