Автор:

Източник: Why Are They Doing It?

Често ме питат – „Защо Министерството на отбраната (правителството на САЩ, всички западни глобалистични правителства) действа срещу народа, убивайки и наранявайки населението“? Отговорът до голяма степен се крие в създаването на пари. В тази история не става въпрос за това колко пари има някой в момента, а за това кой може да направи повече от тях във всеки един момент. Правителството на САЩ и конкретно Министерството на отбраната не могат да отчетат около 21+ трилиона долара отпреди няколко години (кой знае какво е това число днес?), политиците, купуващи подкрепата на избирателите, дадоха огромни обещания, които никога няма да могат да бъдат изпълнени (социално осигуряване и други права), а неотдавна трилиони в тлъсти плащания отидоха при корпорациите, които са се слели с правителството и са неразличими от него.

Почитател съм на Катрин Остин Фитс – бивш вътрешен човек в правителството, инвестиционен банкер и понастоящем много успешен издател. Горещо препоръчвам нейната публикация „Докладът Солари“. Частта, която е особено актуална днес, е описана в „2020 Wrap Up“ тук с Джон Тит, а наскоро публикуваното интервю – по-долу.

Фалиралите правителства се различават от фалиралите корпорации, защото могат да печатат пари, за да отложат фалита (вместо да бъдат принудени да се преструктурират от съда по несъстоятелността). Този метод обаче също не е неограничен. В един момент печатането и кражбата вече не могат да продължат. Трудно е да се прецени кога точно ще настъпи този момент, но той винаги настъпва. В исторически план са съществували и са приключили съществуването си няколко резервни валути и множество второстепенни такива. Когато крайната точка настъпи, тя е изключително бърза и неудържима. Монетарната политика на САЩ премина в „директна“ през август 2019 г., както обяснява Катрин в интервюто си, а „пандемията“, която беше предварително планирана (вероятно специално за тази евентуалност), беше стартирана, за да може едновременно да прикрие това (временно) и да даде възможност за спиране на икономиката, като същевременно отприщи цунами от напечатани пари за по-нататъшно заграбване на централизираната власт, поевтиняване на активите, дестабилизация и отстраняване на властта от всяка възможна опозиция.

Важно за „собствениците“ (на източника на пари) е, че става дума и за преструктуриране на техния излязъл от строя баланс, т.е. на излезлите от контрол задължения. Не става въпрос само за пенсионерите в западните страни, които са приспани в дебелашки ступор от обещания за социална утопия, макар че очевидно те са голяма група кредитори. Всеки човек, независимо от възрастта си, има „претенции към активи“ под формата на използване на предлагането на долара (или каквото и да е друго, което ще наследи долара). Между другото, затова и натискът за ограничаване на продължителността на живота с „ваксинации“ е толкова масиран на Запад и изглежда много по-малък в Африка (те не струват толкова много на глава от населението в доларово изражение).

Настоящата война срещу хората е част от преструктурирането, което глобалистките „собственици“ (собствениците на централните банки) се опитват да осъществят – преминаване към директно нулиране и опит да създадат Цифрови валути на централната банка (CBDC). Това е и борбата за това чий фалшив цифров токен ще бъде „глобалният резерв“ и така имаме САЩ, които се борят с Еврозоната и Русия и Китай в различни етапи на икономическа/биотерористична война, преминаваща в кинетична война. Докато Русия, Китай и Еврозоната също трескаво преструктурират балансите си, като убиват и тероризират собствените си граждани.

За да успеят, собствениците трябва да установят глобална система за тоталитарен контрол чрез различни технологични средства за наблюдение, да намалят населението и напълно да обеднеят и тероризират оцелелите. Аз лично смятам, че няма да успеят, защото не разполагат с технологиите, за които твърдят, че имат (те много лъжат за това), и няма да успеят да преодолеят технологичните поблеми навреме, преди ситуацията да се разпадне напълно. Колкото повече сме осведомени и образовани за това какво точно се случва, толкова по-големи са шансовете ни да оцелеем в тази бъркотия. Да видим и да разберем реалността е единственият път напред. Въпреки ужаса от случилото се, аз се чувствам оптимист за бъдещето, отчасти защото срещнах хора като Катрин Остин Фитс по време на това буквално пътуване към ада.

 

Виж също:

Смяна на финансовата система

Геополитически и финансов обзор

Цифрови валути на централните банки: Предупреждение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40