ОБЛАЗВАНЕ С ТАНК

Вчера медиите добре озвучиха една стара евроатлантическа мечта, която ни се налага от слугите им в жълто-синия спектър:

Войната е неизбежна и България ще воюва срещу Русия!

В казармата, като част от обучението си, имах шанса да премина през упражнение, което се наричаше „Облазване с танк“. Това е едно от най-бруталните и тежки полигонни военни упражнения.

Преди началото му старшината ни успокояваше:

– И пак с перца ви галим! Нищо не знаете какво е в битка! Дано сега поне малко да заприличате на мъже! Гледайте напред – там е врага!

Случващото се напоследък ми напомня за това упражнение – облазват ни с танк, ясно! Подготвят ни като пушечно месо за войната.

Само че лъскавите костюмари и напудрени военнолюбци от телевизорите не знаят, (защото американските им господари не са ги научили на това) какъв е ефекта от подобни упражнения в съзнанието на българина.

А ефекта е само един:

Ние, обикновените бойци сме готови за битката! Давали сме клетва навремето и помним това.

И гледаме напред към врага, който иска да избие семействата ни и да заличи Родината ни!

Вие сте врага!

Красимир Симеонов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40