1790b51a3b0

На 7 юни, вторник, около 11:30 в центъра на Атинския квартал „Екзархия“, двама въоръжени мъже на мотоциклет откриват стрелба срещу свързания с албанската мафия, наркотрафикант от египетски произход, известен с прякора „Хабиби“(35г.), който умира час по-късно в болницата.

Тази акция е част от войната на анархистите от Екзархия срещу нарко-мафията в квартала, която се ползва с протекцията на местната полиция. При подобна акция в Екзархия през 2013г, наркотрафикант от албанската мафия беше застрелян с автомат Калашников.

През 2014 пък, двама наркоразпространители бяха отвлечени от анархисти от площада в центъра на Екзархия и отведени на неизвестно място. Дилърите често са атакувани и изритвани от квартала. Мафията отговори на предизвикателството с показни стрелби по анархистките клубове, а полицията започна да охранява явките на наркодилърите, за да ги пази.

източници:
БТА – http://www.bta.bg/bg/c/BA/id/1352185
GreekReporter – http://greece.greekreporter.com/2016/06/07/murder-attempt-at-exarchia-leaves-man-in-critical-condition/

anark-ak-471

One thought on “Анархисти разстреляха наркотрафикант в Атина”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40