Няколко въпроса към либералите.

Либерални лицемери,

защо се тръшкате по земята с пяна на уста заради изваждането на украинските „бежанци“ от петзвездните хотели, а настанявате в порутляци зад бодлива тел тези бежанци, които идват от Близкия Изток? Не би ли следвало да са третирани еднакво? Или едните са малко по-кафявички? А?

И казвам „настанявате“, защото сте на власт. Което не ви пречи да плюете своите министри и чиновници и организирате днес протест – срещу вашето правителство…Малко шизофренична е ситуацията, не мислите ли?

Либерали,

вашите „началници“ и грантоподаватели, след като проляха море от кръв, не успяха да свалят Башар Асад. Затова сега сирийците вече не са ви „интересни“? Така ли е?

А дали наистина обичате украинците? Обръщахте ли им внимание когато до преди събитията работеха по морето като  камериерки и хамали за жълти стотинки? Не.

Лицемери,

две години се крихте пред компютрите облечени в скафандри и не смеехте да прегърнете близките си, а сега настанявате украинки и неваксинираните им срещу нищо деца по къщите си и искате държавата, с нашите пари, да осигурява куп обществени услуги и спа туризъм на останалите!

А какво ще стане, ако след няколко месеца и поредица поражения, украинската армия вземе, че свали Зеленски и компания и сключи мир с „рашките“? Дали няма на секундата да обърнете плочата и да искате изгонването на украинците от България, като ги обиждате наравно с руснаците с „ватенки“, „ботуши“ и останалите политически обиди от централно-софийския жаргон? Точно това ще стане.

Но ние, по-голямата част от българският народ, няма да ви търпим повече. Времето вече не е ваше. Ориентирайте се към Летище София, докато още можете.

Веселин Николов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40